‘Asiatic pentru toti’, prima carte semnata de Chef Catalin Petrescu, este o calatorie delicioasa in lumea bucatariei japoneze, cu retete rafinate de la sushi clasic, nigiri, maki, sashimi, la comfort food precum donburi, supe si noodles sau tempura. Cartea a fost creata de Chef Catalin din dorinta de a invata iubitorii gastronomiei japoneze cat de usor este sa faci retete asiatice si acasa. Oricine iubeste noodles, tataki sau preparatele tempura si, cu ajutorul sfaturilor profesioniste si a povestilor lui Chef Catalin, acum le poate prepara pentru cei dragi. Lasa-te inspirat de povestile si aromele asiatice din bucataria lui Chef Catalin si imbogateste-ti repertoriul de retete cu noua carte ‘Asiatic pentru toti’. Caracteristici: Coperta - hardcover material dur acoperit cu panza si cu relief auriuSupracoperta - hartie duraPagini - hartie dublu cretat lucioasa 150 g Numar pagini -159Lungime - 26,7 cmLatime - 20,3 cm Testimoniale: "Am fost fascinat mereu de lucrurile imposibile. Stiti, ca in povestea cu primul ardelean care a vazut o girafa (no, ase ceva nu exista). Bucataria japoneza e unul dintre acele lucruri imposibile din capul meu, iar atunci cand vad un om care transforma imposibilul in posibilitati gastronomice, asa cum face Catalin Petrescu, tac din gura, ma minunez si mananc. Daca v-as spune ca dupa ce parcurgeti aceasta carte deveniti brusc un maestru si o sa va descurcati in bucatarie asa cum face prietenul meu, Catalin, v-as minti. Probabil n-o sa fiti in stare nici sa mancati mai bine cu betisoarele, dar macar o sa stiti cum ar trebui s-o faceti. Sigur, cartea va poate servi drept manual si asta ar putea fi inceputul unui drum frumos, pe care te tine de mana un adevarat maestru." Chef Adrian Hadean "Bucataria japoneza a fost intotdeanua o enigma pentru mine. II ofer respectul cuvenit si de aceea prefer sa las specialistii sa fie specialisti. Singurul specialist roman in bucataria japoneza pe care il cunosc este Catalin Petrescu. Succesul, gustul si rigurozitatea sunt cel mai des intalnite etichete cand vine vorba despre el. Insa, in bucataria japoneza, omitem sa vorbim despre suflet. Ca pachetul sa fie complet, Catalin Petrescu este plin de suflet, iar generozitatea cu care imparte acest suflet japonez pe plaiurile mioritice este de admirat." Chef Florin Dumitrescu
Scrie parerea ta
Asiatic pentru Toti - Chef Catalin Petrescu DPPSL TCPSL
Ai cumparat produsul Asiatic pentru Toti - Chef Catalin Petrescu DPPSL TCPSL ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
‘Asiatic pentru toti’, prima carte semnata de Chef Catalin Petrescu, este o calatorie delicioasa in lumea bucatariei japoneze, cu retete rafinate de la sushi clasic, nigiri, maki, sashimi, la comfort food precum donburi, supe si noodles sau tempura. Cartea a fost creata de Chef Catalin din dorinta de a invata iubitorii gastronomiei japoneze cat de usor este sa faci retete asiatice si acasa. Oricine iubeste noodles, tataki sau preparatele tempura si, cu ajutorul sfaturilor profesioniste si a povestilor lui Chef Catalin, acum le poate prepara pentru cei dragi. Lasa-te inspirat de povestile si aromele asiatice din bucataria lui Chef Catalin si imbogateste-ti repertoriul de retete cu noua carte ‘Asiatic pentru toti’. Caracteristici: Coperta - hardcover material dur acoperit cu panza si cu relief auriuSupracoperta - hartie duraPagini - hartie dublu cretat lucioasa 150 g Numar pagini -159Lungime - 26,7 cmLatime - 20,3 cm Testimoniale: "Am fost fascinat mereu de lucrurile imposibile. Stiti, ca in povestea cu primul ardelean care a vazut o girafa (no, ase ceva nu exista). Bucataria japoneza e unul dintre acele lucruri imposibile din capul meu, iar atunci cand vad un om care transforma imposibilul in posibilitati gastronomice, asa cum face Catalin Petrescu, tac din gura, ma minunez si mananc. Daca v-as spune ca dupa ce parcurgeti aceasta carte deveniti brusc un maestru si o sa va descurcati in bucatarie asa cum face prietenul meu, Catalin, v-as minti. Probabil n-o sa fiti in stare nici sa mancati mai bine cu betisoarele, dar macar o sa stiti cum ar trebui s-o faceti. Sigur, cartea va poate servi drept manual si asta ar putea fi inceputul unui drum frumos, pe care te tine de mana un adevarat maestru." Chef Adrian Hadean "Bucataria japoneza a fost intotdeanua o enigma pentru mine. II ofer respectul cuvenit si de aceea prefer sa las specialistii sa fie specialisti. Singurul specialist roman in bucataria japoneza pe care il cunosc este Catalin Petrescu. Succesul, gustul si rigurozitatea sunt cel mai des intalnite etichete cand vine vorba despre el. Insa, in bucataria japoneza, omitem sa vorbim despre suflet. Ca pachetul sa fie complet, Catalin Petrescu este plin de suflet, iar generozitatea cu care imparte acest suflet japonez pe plaiurile mioritice este de admirat." Chef Florin Dumitrescu
Acorda un calificativ