Elevii sunt invitați într-o călătorie extraordinară pe drumul cunoașterii, presărată cu experiențe inedite de învățare. Vor exersa procesul luării de decizii corecte în viața personală și profesională, prin:
• metode inedite care invită la reflecție, cunoaștere, autocunoaștere și intercunoaștere;
• aplicații digitale interactive;
• modalități originale de aprofundare a tematicilor abordate;
• teme de reflecție ce permit aplicarea personalizată a informațiilor asimilate. MIHAELA NICOLETA NEAGU, profesor gradul I, doctor, este licențiată în Sociologie–Psihologie, inspector general MEN, șef birou Educație Incluzivă, coordonator al CJRAE/CMBRAE în cadrul MEN, director al Unității de Finanțare a Învățământului Preuniversitar, director CJRAE Bacău, autor de cărți, articole și studii de specialitate. ECATERINA DIANA APRODU, profesor gradul I, coordonator al Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică Bacău, este licențiată în Psihologie, cu master în „Consiliere educațională și intervenție în orientarea școlară și vocațională”, formator în programe acreditate în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău. ELENA ANCA STAMATACHI, profesor gradul I, la Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Bacău, este licențiată în Psihologie, cu master în „Consiliere educațională și intervenție în orientarea școlară și vocațională”, formator în programe acreditate în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău. GABRIELA BĂLAN, profesor consilier școlar CJRAE Bacău, este absolventă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea psihologie, cu master în Managementul Resurselor Umane – Universitatea „Spiru Haret” din București, doctorand la Universitatea „Ion Creangă” din Chișinău, cu o vechime în învățământ de 16 ani, autor de cărți, articole și studii de specialitate, psiholog cu drept de liberă practică, coordonator al proiectului PAȘI SPRE SUCCES, pentru elevii cu TSI, avizat de MEC. RODICA BRATU, profesor gradul I, la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Bacău, este licențiată în Psihologie–Sociologie, cu master în „Consiliere, terapie și reintegrare socială a consumatorilor de droguri”, doctorand la UPS „Ion Creangă” Chișinău.
Scrie parerea ta
Consiliere și dezvoltare personală. Manual pentru clasa a VIII-a
Ai cumparat produsul Consiliere și dezvoltare personală. Manual pentru clasa a VIII-a ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Elevii sunt invitați într-o călătorie extraordinară pe drumul cunoașterii, presărată cu experiențe inedite de învățare. Vor exersa procesul luării de decizii corecte în viața personală și profesională, prin: • metode inedite care invită la reflecție, cunoaștere, autocunoaștere și intercunoaștere; • aplicații digitale interactive; • modalități originale de aprofundare a tematicilor abordate; • teme de reflecție ce permit aplicarea personalizată a informațiilor asimilate. MIHAELA NICOLETA NEAGU, profesor gradul I, doctor, este licențiată în Sociologie–Psihologie, inspector general MEN, șef birou Educație Incluzivă, coordonator al CJRAE/CMBRAE în cadrul MEN, director al Unității de Finanțare a Învățământului Preuniversitar, director CJRAE Bacău, autor de cărți, articole și studii de specialitate. ECATERINA DIANA APRODU, profesor gradul I, coordonator al Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică Bacău, este licențiată în Psihologie, cu master în „Consiliere educațională și intervenție în orientarea școlară și vocațională”, formator în programe acreditate în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău. ELENA ANCA STAMATACHI, profesor gradul I, la Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Bacău, este licențiată în Psihologie, cu master în „Consiliere educațională și intervenție în orientarea școlară și vocațională”, formator în programe acreditate în cadrul Casei Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru” Bacău. GABRIELA BĂLAN, profesor consilier școlar CJRAE Bacău, este absolventă a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea psihologie, cu master în Managementul Resurselor Umane – Universitatea „Spiru Haret” din București, doctorand la Universitatea „Ion Creangă” din Chișinău, cu o vechime în învățământ de 16 ani, autor de cărți, articole și studii de specialitate, psiholog cu drept de liberă practică, coordonator al proiectului PAȘI SPRE SUCCES, pentru elevii cu TSI, avizat de MEC. RODICA BRATU, profesor gradul I, la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Bacău, este licențiată în Psihologie–Sociologie, cu master în „Consiliere, terapie și reintegrare socială a consumatorilor de droguri”, doctorand la UPS „Ion Creangă” Chișinău.
Acorda un calificativ