DESPRE AUTORI: GABRIELA FAVU – Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Cluj-Napoca – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale de religie și auxiliare didactice care au fost aprobate de Ministerul Educației, autoare de articole metodico-științifice de specialitate. Coautoare a lucrării
Ghid de proiectare didactică (volumul III), Editura Sf. Mina, Iași, 2006. Este mentor pentru practica pedagogică. ANA NICOLETA DANCIU – Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan”, Craiova – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice, autoare a lucrării Metodica predării religiei, Editura Gheorghe Alexandru, Craiova, 2005 și a numeroase articole și studii de specialitate. Are o îndelungată experiență ca mentor pentru practica pedagogică și ca metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dolj. IONELIA ȚIȚIRIGĂ – Colegiul Național „Carol I”, Craiova, Dolj – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice. Este mentor pentru practica pedagogică și metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dolj. Are o consistentă experiență în organizarea de activități extracurriculare și proiecte școlare. DANIELA PLEȘCA – Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Iași – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice. Coautoare a volumului Itinerar prin religiile lumii, Editura Spiru Haret, Iași, 2020. Este mentor pentru practica pedagogică, metodist al Inspectoratului Școlar Județean Iași, membră în comisii de organizare a numeroase olimpiade și concursuri la nivel național și internațional. DE CE SĂ-L ALEGI? 1. Ediție nouă, îmbunătățită, a manualului după care au învățat până acum 800.000 de elevi. Cunoștințe clare și esențializate, cu efecte în planul formării elevilor. 2. Stimulează învățarea formativă prin întrebări intuitive și texte-suport, cu lecturi urmate de aplicații practice. Conținuturile sunt prezentate într-o manieră accesibilă pentru elevii de clasa a II-a și ilustrate cu imagini semnificative. 3. Încurajează lucrul în echipă prin exerciții de grup. Lecțiile sunt structurate astfel încât să sprijine elevul și profesorul în procesul de predare-învățare și evaluare, prin secțiuni specifice. 4. Dezvoltă latura afectivă și empatică a copiilor prin activități motivante, rezolvare de probleme și colaborare între colegi. Prin cerințele formulate în exerciții, este vizată valorificarea experienței individuale a elevilor. 5. Ilustrații prietenoase, de bună calitate, cu un raport echilibrat între text și imagine, astfel încât atenția elevilor să nu fie distrasă de numărul mare de stimuli vizuali. Conținutul imaginilor corespunde mesajului transmis.
Scrie parerea ta
RELIGIE. CULTUL ORTODOX. Manual pentru clasa a II-a
Ai cumparat produsul RELIGIE. CULTUL ORTODOX. Manual pentru clasa a II-a ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
DESPRE AUTORI: GABRIELA FAVU – Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Cluj-Napoca – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale de religie și auxiliare didactice care au fost aprobate de Ministerul Educației, autoare de articole metodico-științifice de specialitate. Coautoare a lucrării Ghid de proiectare didactică (volumul III), Editura Sf. Mina, Iași, 2006. Este mentor pentru practica pedagogică. ANA NICOLETA DANCIU – Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan”, Craiova – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice, autoare a lucrării Metodica predării religiei, Editura Gheorghe Alexandru, Craiova, 2005 și a numeroase articole și studii de specialitate. Are o îndelungată experiență ca mentor pentru practica pedagogică și ca metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dolj. IONELIA ȚIȚIRIGĂ – Colegiul Național „Carol I”, Craiova, Dolj – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice. Este mentor pentru practica pedagogică și metodist al Inspectoratului Școlar Județean Dolj. Are o consistentă experiență în organizarea de activități extracurriculare și proiecte școlare. DANIELA PLEȘCA – Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Iași – Profesoară de religie, gradul didactic I, coautoare de manuale și auxiliare didactice. Coautoare a volumului Itinerar prin religiile lumii, Editura Spiru Haret, Iași, 2020. Este mentor pentru practica pedagogică, metodist al Inspectoratului Școlar Județean Iași, membră în comisii de organizare a numeroase olimpiade și concursuri la nivel național și internațional. DE CE SĂ-L ALEGI? 1. Ediție nouă, îmbunătățită, a manualului după care au învățat până acum 800.000 de elevi. Cunoștințe clare și esențializate, cu efecte în planul formării elevilor. 2. Stimulează învățarea formativă prin întrebări intuitive și texte-suport, cu lecturi urmate de aplicații practice. Conținuturile sunt prezentate într-o manieră accesibilă pentru elevii de clasa a II-a și ilustrate cu imagini semnificative. 3. Încurajează lucrul în echipă prin exerciții de grup. Lecțiile sunt structurate astfel încât să sprijine elevul și profesorul în procesul de predare-învățare și evaluare, prin secțiuni specifice. 4. Dezvoltă latura afectivă și empatică a copiilor prin activități motivante, rezolvare de probleme și colaborare între colegi. Prin cerințele formulate în exerciții, este vizată valorificarea experienței individuale a elevilor. 5. Ilustrații prietenoase, de bună calitate, cu un raport echilibrat între text și imagine, astfel încât atenția elevilor să nu fie distrasă de numărul mare de stimuli vizuali. Conținutul imaginilor corespunde mesajului transmis.
Acorda un calificativ