Calitatea setului de cutite ZWILLING® Pro format din 2 piese este apreciata de bucatarii profesionisti din intreaga lume.Aceste cutite premium combina stilul traditional, tehnologia inovatoare si confortul ce se consolideaza cu o lama SIGMAFORGE® realizata dintr-o singura bucata de otel inoxidabil de inalta calitate. Acest otel este apoi intarit cu gheata prin proces FRIODUR® pentru o rezistenta exceptionala la coroziune.Cutitul pentru decojit legume, cu lungimea lamei 10 cm, poate fi folosit pentru o varietate de sarcini: lama sa subtire este, de exemplu, ideala pentru a taia fasii subtiri de carne, precum si pentru curatarea si pregatirea fructelor si legumelor.Caracteristici cutit pentru decojit:- Lungime lama: 10 cm; - Lungime maner: 12 cm; - Duritate lama: 55-58 HCR. - Material: otel special.Lama larga si ascutita a cutitului Santoku, cu lungimea 18 cm, este ideala pentru pregatirea preparatelor asiatice.Manerul ergonomic al cutitului, fabricat din plastic ABS se potriveste confortabil in mana, reducand riscul de alunecare.Caracteristici cutit Santoku:- Lungime lama: 18 cm;- Lungime maner: 14 cm;- Duritate lama: 55-58 HCR.- Material: otel special.Alte caracteristici:- Lama V-edge - un proces in doua etape care se termina intr-o margine simetrica fina, cu unghiul cutitului in jur de 15 grade pe fiecare latura;- Cutit SIGMAFORGE® - forjare cu precizie dintr-o singura bucata;- Lama intarita FRIODUR® pentru o durabilitate exceptionala a taisului si rezistenta la coroziune;- Maner sintetic ergonomic nituit;- Se poate spala in masina de vase, dar se recomanda curatarea manuala;- Fabricat in Germania.
Scrie parerea ta
Set cutite, 2 piese, "ZWILLING Pro" - Zwilling
Ai cumparat produsul Set cutite, 2 piese, "ZWILLING Pro" - Zwilling ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Calitatea setului de cutite ZWILLING® Pro format din 2 piese este apreciata de bucatarii profesionisti din intreaga lume.Aceste cutite premium combina stilul traditional, tehnologia inovatoare si confortul ce se consolideaza cu o lama SIGMAFORGE® realizata dintr-o singura bucata de otel inoxidabil de inalta calitate. Acest otel este apoi intarit cu gheata prin proces FRIODUR® pentru o rezistenta exceptionala la coroziune.Cutitul pentru decojit legume, cu lungimea lamei 10 cm, poate fi folosit pentru o varietate de sarcini: lama sa subtire este, de exemplu, ideala pentru a taia fasii subtiri de carne, precum si pentru curatarea si pregatirea fructelor si legumelor.Caracteristici cutit pentru decojit:- Lungime lama: 10 cm; - Lungime maner: 12 cm; - Duritate lama: 55-58 HCR. - Material: otel special.Lama larga si ascutita a cutitului Santoku, cu lungimea 18 cm, este ideala pentru pregatirea preparatelor asiatice.Manerul ergonomic al cutitului, fabricat din plastic ABS se potriveste confortabil in mana, reducand riscul de alunecare.Caracteristici cutit Santoku:- Lungime lama: 18 cm;- Lungime maner: 14 cm;- Duritate lama: 55-58 HCR.- Material: otel special.Alte caracteristici:- Lama V-edge - un proces in doua etape care se termina intr-o margine simetrica fina, cu unghiul cutitului in jur de 15 grade pe fiecare latura;- Cutit SIGMAFORGE® - forjare cu precizie dintr-o singura bucata;- Lama intarita FRIODUR® pentru o durabilitate exceptionala a taisului si rezistenta la coroziune;- Maner sintetic ergonomic nituit;- Se poate spala in masina de vase, dar se recomanda curatarea manuala;- Fabricat in Germania.
Acorda un calificativ