Tigaie antiaderenta, fabricata din aluminiu forjat, diametru 24 cm, inaltime 8,3 cm, grosime 4 mm, marca de Buyer.Tigaia adanca antiaderenta este potrivita pentru sotarea alimentelor delicate sau reincalzirea acestora.Caracteristici:- Fabricata din aluminiu forjat cu grosimea 4 mm: incasabil. Baza tigaii este fabricata din inox magnetic AISI 430.- Invelis antiaderent interior si exterior ultra-rezistent si intarit de ultima generatie: fara PFOA; 60 microni.- Performanta durabila si rezistenta ridicata la abraziune si temperaturi ridicate.- Maner cu acoperire din lemn de fag Vosges, finisat cu ceara de albine: protejeaza de caldura si simplifica aderenta.- Maner nituit curbat in stil frantuzesc: robust, usor de manevrat.Nu incalziti sau supraincalziti tigaia fara continut. Tigaia se poate introduce in cuptor pana la 10 minute la temperatura de 200°C.Evitati socurile de temperatura. Nu folositi obiecte metalice in vas.Este potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv plita cu inductie.Curatare: doar manual, cu un burete non-abraziv.
Scrie parerea ta
Tigaie saute, aluminiu, 24 cm, "Choc B Bois" - de Buyer
Ai cumparat produsul Tigaie saute, aluminiu, 24 cm, "Choc B Bois" - de Buyer ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Tigaie antiaderenta, fabricata din aluminiu forjat, diametru 24 cm, inaltime 8,3 cm, grosime 4 mm, marca de Buyer.Tigaia adanca antiaderenta este potrivita pentru sotarea alimentelor delicate sau reincalzirea acestora.Caracteristici:- Fabricata din aluminiu forjat cu grosimea 4 mm: incasabil. Baza tigaii este fabricata din inox magnetic AISI 430.- Invelis antiaderent interior si exterior ultra-rezistent si intarit de ultima generatie: fara PFOA; 60 microni.- Performanta durabila si rezistenta ridicata la abraziune si temperaturi ridicate.- Maner cu acoperire din lemn de fag Vosges, finisat cu ceara de albine: protejeaza de caldura si simplifica aderenta.- Maner nituit curbat in stil frantuzesc: robust, usor de manevrat.Nu incalziti sau supraincalziti tigaia fara continut. Tigaia se poate introduce in cuptor pana la 10 minute la temperatura de 200°C.Evitati socurile de temperatura. Nu folositi obiecte metalice in vas.Este potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv plita cu inductie.Curatare: doar manual, cu un burete non-abraziv.
Acorda un calificativ