Cutit Gyutoh, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama de 16 cm, rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:- Lama simetrica din otel ultra-dur MicroCarbide FC61 imbracata in 48 straturi de otel inoxidabil; - Lama Honbazuke ultra-ascutita (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze); - Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica; - Lama calita prin proces criogenic FRIODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate; - Maner din lemn de pakka.
Scrie parerea ta
Cutit Gyutoh 16 cm 5000FCD - Miyabi
Ai cumparat produsul Cutit Gyutoh 16 cm 5000FCD - Miyabi ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Cutit Gyutoh, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama de 16 cm, rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:- Lama simetrica din otel ultra-dur MicroCarbide FC61 imbracata in 48 straturi de otel inoxidabil; - Lama Honbazuke ultra-ascutita (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze); - Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica; - Lama calita prin proces criogenic FRIODUR ® la –196°C, ce garanteaza de asemenea o foarte mare duritate; - Maner din lemn de pakka.
Acorda un calificativ