VINOFERM® CRIOFERM – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o fermentare regulata chiar şi la temperaturi scăzute de 10 – 15 grade Celsius. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 100 gr. A se folosi doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Scrie parerea ta
Vinoferm Crioferm 100 gr, drojdie pentru vin alb sau rosu, pentru temperaturi scazute, Essedielle
Ai cumparat produsul Vinoferm Crioferm 100 gr, drojdie pentru vin alb sau rosu, pentru temperaturi scazute, Essedielle ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
VINOFERM® CRIOFERM – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o fermentare regulata chiar şi la temperaturi scăzute de 10 – 15 grade Celsius. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta 100 gr. A se folosi doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Acorda un calificativ