Punga Super Pouch 3L model suc mere. "Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute"
Scrie parerea ta
Punga Super Pouch 3L model suc, mere rosii mici
Ai cumparat produsul Punga Super Pouch 3L model suc, mere rosii mici ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Punga Super Pouch 3L model suc mere. "Declaratia producatorului Confirmăm prin prezenta că pungile MET 77 sunt potrivite pentru „imbuteliare la cald” max. 85 ̊C. Temperatura lichidelor turnate în pungi poate fi de până la. 85 ̊C dacă sunt îndeplinite anumite condiții: • După umplerea pungilor, depozitați-le orizontal, mai ales imediat după umplere la 72–85 ̊C sau în condiții în care răcirea pungilor la 40 ̊C va dura mai mult de 12 ore (coșuri înalte, butoaie). • Evitați depozitarea pungilor în straturi imediat după îmbuteliere la temperaturi peste 85 ̊C. • Pe baza experienței, bunele practici de fabricație ar trebui să includă depozitarea pungilor într-o poziție orizontala, cu dopul in sus, astfel încât zona gulerului să nu fie cufundată direct în produs până când temperatura atinge 72 ̊C. • Etapele ulterioare ale procesului de ambalare ar trebui efectuate din momentul în care a sacul umplut ajunge la temperatura sub 40 ̊C și abia atunci poate fi pus într-un carton cutie sau alte ambalaje colective (cutie-palet, butoi, alte containere). • Robinetul și duza potrivite pentru îmbuteliere max 85 ̊C. • Răcirea pungilor ar trebui să dureze aproximativ 5-10 minute"
Acorda un calificativ