Fruitferm – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie. Este o drojdie indicata pentru productia de vinuri moderne, cu un mare continut de compusi volatili aromatici fructati. FRUITECH B27 isi gaseste o larga utilizare in producerea vinurilor roze Doze 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Scrie parerea ta
Vinoferm Fruitferm 100 gr drojdie pentru vin, Essedielle
Ai cumparat produsul Vinoferm Fruitferm 100 gr drojdie pentru vin, Essedielle ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fruitferm – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie. Este o drojdie indicata pentru productia de vinuri moderne, cu un mare continut de compusi volatili aromatici fructati. FRUITECH B27 isi gaseste o larga utilizare in producerea vinurilor roze Doze 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Acorda un calificativ