Byosal HS, pachet drojdie+activator

Cod intern: xsales_8255077
Producator: Enartis
Vizualizari: 22 / Achizitii: 16
Pret:   17.7 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 07-10-2023: 04:10 si vandut de Fermier. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Fermier

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Byosal HS, pachet drojdie+activator. Byosal HS reprezinta o doza unica de drojdie selectionata pentru fermentarea a 100 l must sau vin oprit din fermentare. Fiecare doza consta din doua plicuri separate sigilate care contin drojdie selectionata uscata: UVAFERM CM - drojdii pentru fermentare SUPERVIT nutrient pentru fermentare. Combinatia de drojdii selectionate UVAFERM CM si starterul de fermentare SUPERVIT permite fermentarea usoara si completa a tuturor tipurilor de must. BYOSAL HS este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premasurate pentru 100 litri evita pierderile de produs si asigura rezultate precise. Temperatura optima de fermentare este 16 - 30 °C. Cum se foloseste Byosal HS? Pachetul Byosal HS contine 2 pliculete (unul cu drojdii selectionate, numerotat cu numarul 1 si unul cu activator de fermentare / nutrient pentru drojdie, numerotat cu numarul 2). Doza individuala formata din doua pliculete, unul cu drojdie selectionata si altul cu nutrient fermentatie, se aplica astfel: o doza pentru 100 Litri de must, o doza pentru 50 litri must partial fermentat (fermentatii oprite). INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Dizolvati pliculetul cu numarul 1 intr-o cantitate mica de apa calda (200 ml la 30 - 35°C); amestecati si lasati pentru 15-20 minute, dupa care adaugati peste solutie, treptat, must sau vin pana la echilibrarea temperaturilor (temperatura solutiei sa fie acceasi cu temperatura mustului); Adaugati imediat si pliculetul cu numarul 2, dizolvat si incalzit in apa calda (200 ml de apa la 30 - 35 grade Celsius); Se urmareste ca temperatura amestecului sa ajunga exact la temperatura mustului din vasul de fermentatie; Turnam apoi amestecul in must; Pentru activarea drojdiei in cazul musturilor cu fermentatie oprita, este recomandat sa adaugati o lingurita de zahar in apa pentru activare.
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: