VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. .Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Scrie parerea ta
Vinoferm Variety Flavor 100 gr, drojdie speciala pentru vinuri albe, soiuri aromate si semiaromate, Essedielle
Ai cumparat produsul Vinoferm Variety Flavor 100 gr, drojdie speciala pentru vinuri albe, soiuri aromate si semiaromate, Essedielle ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. .Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 100 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !
Acorda un calificativ