Interesul consumatorilor pentru fructele arbuştilor din flora spontană a cunoscut în ultimele decenii o creştere considerabilă. Ca urmare a acestui fapt, cercetările specialiştilor asupra transbordării acestor specii de arbuşti în grădini şi pe plantaţii comerciale s-au intensificat, în scopul obţinerii unor hibrizi şi chiar soiuri mult mai productive, cu fructe îmbunătăţite calitativ.În această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, vă sunt prezentate câteva specii de arbuşti fructiferi din flora spontană - cătina, cornul, măceşul, porumbarul, gutuiul japonez, afinul - care se pot cultiva în grădini şi pe plantaţii comerciale, precum şi multiplele lor întrebuinţări, pe lângă caracterul pur decorativ.
Scrie parerea ta
Specii de arbuşti fructiferi în grădini şi plantaţii comerciale
Ai cumparat produsul Specii de arbuşti fructiferi în grădini şi plantaţii comerciale ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Interesul consumatorilor pentru fructele arbuştilor din flora spontană a cunoscut în ultimele decenii o creştere considerabilă. Ca urmare a acestui fapt, cercetările specialiştilor asupra transbordării acestor specii de arbuşti în grădini şi pe plantaţii comerciale s-au intensificat, în scopul obţinerii unor hibrizi şi chiar soiuri mult mai productive, cu fructe îmbunătăţite calitativ.
În această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, vă sunt prezentate câteva specii de arbuşti fructiferi din flora spontană - cătina, cornul, măceşul, porumbarul, gutuiul japonez, afinul - care se pot cultiva în grădini şi pe plantaţii comerciale, precum şi multiplele lor întrebuinţări, pe lângă caracterul pur decorativ.
Acorda un calificativ