Din colecţia „Cămara bunicii” a Editurii Casa, face parte şi cartea „Prepararea mezelurilor în gospodărie”, în care se arată că realizarea acestor apetisante produse culinare presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.RecenziiAdevărul - Prepararea mezelurilor în gospodărie: salam ţărănesc din ingrediente naturaleLecturi și arome - Prepararea mezelurilor în gospodărie – Bernhard Gahm (recenzie)
Scrie parerea ta
Prepararea mezelurilor în gospodărie
Ai cumparat produsul Prepararea mezelurilor în gospodărie ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Din colecţia „Cămara bunicii” a Editurii Casa, face parte şi cartea „Prepararea mezelurilor în gospodărie”, în care se arată că realizarea acestor apetisante produse culinare presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. În această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.
Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.
Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.
Recenzii
Adevărul - Prepararea mezelurilor în gospodărie: salam ţărănesc din ingrediente naturale
Lecturi și arome - Prepararea mezelurilor în gospodărie – Bernhard Gahm (recenzie)
Acorda un calificativ