Contribuie la - imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului; - reducerea starilor de oboseala si a surmenajului; - imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului; - sustinerea procesului de remineralizare al organismului Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa; Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Ingrediente isop (Hyssopus officinalis) - parti aeriene (8%), angelica (Angelica archangelica) - radacina (3%), armurariu (Silybum marianum) - fructe (3%), brusture (Arctium lappa) - radacina (3%); busuioc (Ocimum basilicum) - parti aeriene (3%); cardamom (Elettaria cardamomum) - seminte (3%); chimen (Carum carvi) - fructe (3%); cimbrisor (Thymus serpyllum) - frunze (3%); coriandru (Coriandrum sativum) - seminte (3%); cuisoare (Eugenia caryophyllus) - muguri (3%); dafin (Laurus nobilis) - frunze (3%); fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (3%); frasin (Fraxinus excelsior) - frunze (3%); galbenele (Calendula officinalis) - flori (3%); genÅ£iana (Gentiana acaulis) - radacina (3%); ghimpe (Xanthium spinosum) - parti aeriene (3%); iarba-de-lamaie (Cymbopogon citratus) - parti aeriene (3%); ienupar (Juniperus communis) - fructe (3%); maghiran (Majorana hortensis) - frunze (3%); musetel (Matricaria chamomilla) - flori (3%); papadie (Taraxacum officinale) - frunze (3%); pelin (Artemisia absinthium) - parti aeriene (3%); plop-negru (Populus nigra) - muguri (3%); rostopasca (Chelidonium majus) - parti aeriene (3%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) - parti aeriene (3%); scai-vanat (Eryngium planum) - parti aeriene (3%); scortisor (Cinnamomum cassia) - scoarta (3%); senna (Cassia angustifolia) - parti aeriene (3%); troscot (Polygonum aviculare) - parti aeriene (3%); tintaura (Centaurium umbellatum) - parti aeriene (3%); urzica (Urtica dioica) - parti aeriene (3%); ghimbir (Zingiber officinale) - radacina (2%).
Scrie parerea ta
Bitter Suedez- Ceai Dacia Plant, 50g
Ai cumparat produsul Bitter Suedez- Ceai Dacia Plant, 50g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Contribuie la - imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului; - reducerea starilor de oboseala si a surmenajului; - imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului; - sustinerea procesului de remineralizare al organismului Mod de administrare Intern: Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa; Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Ingrediente isop (Hyssopus officinalis) - parti aeriene (8%), angelica (Angelica archangelica) - radacina (3%), armurariu (Silybum marianum) - fructe (3%), brusture (Arctium lappa) - radacina (3%); busuioc (Ocimum basilicum) - parti aeriene (3%); cardamom (Elettaria cardamomum) - seminte (3%); chimen (Carum carvi) - fructe (3%); cimbrisor (Thymus serpyllum) - frunze (3%); coriandru (Coriandrum sativum) - seminte (3%); cuisoare (Eugenia caryophyllus) - muguri (3%); dafin (Laurus nobilis) - frunze (3%); fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe (3%); frasin (Fraxinus excelsior) - frunze (3%); galbenele (Calendula officinalis) - flori (3%); genÅ£iana (Gentiana acaulis) - radacina (3%); ghimpe (Xanthium spinosum) - parti aeriene (3%); iarba-de-lamaie (Cymbopogon citratus) - parti aeriene (3%); ienupar (Juniperus communis) - fructe (3%); maghiran (Majorana hortensis) - frunze (3%); musetel (Matricaria chamomilla) - flori (3%); papadie (Taraxacum officinale) - frunze (3%); pelin (Artemisia absinthium) - parti aeriene (3%); plop-negru (Populus nigra) - muguri (3%); rostopasca (Chelidonium majus) - parti aeriene (3%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) - parti aeriene (3%); scai-vanat (Eryngium planum) - parti aeriene (3%); scortisor (Cinnamomum cassia) - scoarta (3%); senna (Cassia angustifolia) - parti aeriene (3%); troscot (Polygonum aviculare) - parti aeriene (3%); tintaura (Centaurium umbellatum) - parti aeriene (3%); urzica (Urtica dioica) - parti aeriene (3%); ghimbir (Zingiber officinale) - radacina (2%).
Acorda un calificativ