Contribuie la producerea si eliminarea de bila protejarea si regenerarea celulei hepatice detoxifierea ficatului mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului normalizarea tranzitului intestinal incetinit sustinerea diurezei mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange combaterea starilor de oboseala si surmenaj Mod de administrare Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece – se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Intoleranta la anghinare.
Scrie parerea ta
Ceai Anghinare Dacia Plant x 50g
Ai cumparat produsul Ceai Anghinare Dacia Plant x 50g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Contribuie la producerea si eliminarea de bila protejarea si regenerarea celulei hepatice detoxifierea ficatului mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului normalizarea tranzitului intestinal incetinit sustinerea diurezei mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange combaterea starilor de oboseala si surmenaj Mod de administrare Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece – se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza. Contraindicatii Intoleranta la anghinare.
Acorda un calificativ