Secrete de bucătărie. Carne roșie. Vol. 2

Cod intern: xsales_1251060
Vizualizari: 3 / Achizitii: 4
Pret:   6.71 RON

Acest produs este publicat in categoria Librarie la data de 30-09-2023: 03:09 si vandut de Litera. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Litera

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roșie, aliment de bază încă din Antichitate, se gătește în fel și chip, de la carpaccio și biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbușite. Peste 50 de rețete italienești, internaționale și de autor, însoțite de fotografii de excepție, vă prezintă felurite modalități de preparare a cărnii roșii. Recomandări ale unor mari bucătari și secțiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante și pline de savoare. În plus, sunt menționate vinuri străine și românești potrivite fiecărei rețete.
Nota clientilor