DEPINDE DE NOI SĂ AVEM CREIERUL SĂNĂTOS PÂNĂ LA SFÂRŞITUL VIEŢII Oamenii se tem de demenţă mai mult decât de moarte sau de cancer şi cred că aceasta este inevitabilă. Renumit neurolog, autorul ne arată însă că destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mâncăm. Pornind de la dovezi ştiinţifice, el ne dezvăluie un adevăr înspăimântător: carbohidraţii ne distrug creierul şi sunt la originea a numeroase probleme de sănătate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scăderea libidoului sunt doar câteva dintre acestea. Cartea ne propune un program de patru săptămâni pentru păstrarea sănătăţii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus în aplicare, reţete delicioase şi obiective la îndemâna tuturor. Cu noul stil de viaţă, ne vom simţi mai tineri, vom fi capabili să depăşim mai uşor perioadele stresante, vom fi motivaţi să rămânem activi şi să relaţionăm cu ceilalţi şi vom fi mai fericiţi şi mai eficienţi. DR. DAVID PERLMUTTER, neurolog, membru al Institutului American pentru Nutriţie, a fost invitat în cadrul a numeroase programe de radio şi televiziune americane, printre care Larry King Live, CNN, Fox News, The Today Show, Oprah, Dr. Oz şi The CBS Early Show, şi este consultant medical pentru Dr. Oz Show. În 2002, a primit premiul „Linus Pauling” pentru metodele sale inovatoare de abordare a afecţiunilor neurologice şi premiul „Denham Harmon“ pentru munca de pionierat în aplicarea ştiinţei radicalilor liberi în medicina clinică. În 2006 a fost numit Medicul anului de către Asociaţia Naţională pentru Alimente Nutriţionale din SUA.
Scrie parerea ta
Alimente care ucid creierul. Cerealele, zaharul si alti carbohidrati
Ai cumparat produsul Alimente care ucid creierul. Cerealele, zaharul si alti carbohidrati ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
DEPINDE DE NOI SĂ AVEM CREIERUL SĂNĂTOS PÂNĂ LA SFÂRŞITUL VIEŢII Oamenii se tem de demenţă mai mult decât de moarte sau de cancer şi cred că aceasta este inevitabilă. Renumit neurolog, autorul ne arată însă că destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mâncăm. Pornind de la dovezi ştiinţifice, el ne dezvăluie un adevăr înspăimântător: carbohidraţii ne distrug creierul şi sunt la originea a numeroase probleme de sănătate – boala Alzheimer, ADHD, epilepsia, anxietatea, durerile cronice de cap, depresia, scăderea libidoului sunt doar câteva dintre acestea. Cartea ne propune un program de patru săptămâni pentru păstrarea sănătăţii creierului, care nu presupune recurgerea la medicamente, ci strategii simplu de pus în aplicare, reţete delicioase şi obiective la îndemâna tuturor. Cu noul stil de viaţă, ne vom simţi mai tineri, vom fi capabili să depăşim mai uşor perioadele stresante, vom fi motivaţi să rămânem activi şi să relaţionăm cu ceilalţi şi vom fi mai fericiţi şi mai eficienţi. DR. DAVID PERLMUTTER, neurolog, membru al Institutului American pentru Nutriţie, a fost invitat în cadrul a numeroase programe de radio şi televiziune americane, printre care Larry King Live, CNN, Fox News, The Today Show, Oprah, Dr. Oz şi The CBS Early Show, şi este consultant medical pentru Dr. Oz Show. În 2002, a primit premiul „Linus Pauling” pentru metodele sale inovatoare de abordare a afecţiunilor neurologice şi premiul „Denham Harmon“ pentru munca de pionierat în aplicarea ştiinţei radicalilor liberi în medicina clinică. În 2006 a fost numit Medicul anului de către Asociaţia Naţională pentru Alimente Nutriţionale din SUA.
Acorda un calificativ