Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Fulgii de secara Solaris sunt realizati din cereale integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de secara. Aduc un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. Recomandam introducerea fulgilor de secara in meniul persoanelor care isi doresc un plus de energie, care au carente de vitamine si minerale. Mod de consumare: La micul dejun pot fi in suc de fructe, lapte sau iaurt si consumati impreuna cu felii de fructe, seminte uscate. Se pot prepara dulciuri crocante sau diverse chiftelute cu legume si condimente. RETETE: Chiftelute: Se amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.
Scrie parerea ta
Fulgi de Secara 500gr Solaris
Ai cumparat produsul Fulgi de Secara 500gr Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Fulgii de secara Solaris sunt realizati din cereale integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de secara. Aduc un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. Recomandam introducerea fulgilor de secara in meniul persoanelor care isi doresc un plus de energie, care au carente de vitamine si minerale. Mod de consumare: La micul dejun pot fi in suc de fructe, lapte sau iaurt si consumati impreuna cu felii de fructe, seminte uscate. Se pot prepara dulciuri crocante sau diverse chiftelute cu legume si condimente. RETETE: Chiftelute: Se amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.
Acorda un calificativ