Fără gluten, fără lapte, fără ou, fără soia, fără porumb; vegan. Ingrediente: Făină de mei, făină de OVAZ fără gluten, amidon din tapioca, tărâțe de psyllium. Valori nutriționale medii/100g: energie 1460.95kJ/347.9kcal; grăsimi 3.136g din care saturate 0.68g, carbohidrați 65.4g din care zahăr 0.165g, fibre 10.03g, proteine 9.36g, sare 0.032g Mod de preparare: 330g mix, 8g sare Himalaya, 5g zahar de cocos (optional), 5g drojdie uscată fără gluten Haas sau 10g drojdie proaspata, 7g ulei de masline extra-virgin, 330ml apa calda. Se amesteca ingredientele uscate (daca se foloseste drojdie proaspata, mai intai se dizolva cu o parte din apa si cu zaharul, si se asteapta cateva minute) Se adauga apa, uleiul si se framanta bine pana cand se obtine un aluat omogen.. Se rastoarna pe blatul de lucru presarat cu faina si se formeaza painea dorita. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline si se pune la dospit la temperatura de 35'C pentru 45 minute. Inainte de coacere se unge suprafata cu ulei cu o pensula. Se coace in cuptor preincalzit la 220'C aproximativ 45-50 minute. Dupa copt se scoate din tava si se lasa la racit pe un gratar. Dupa racire se poate felia.
Scrie parerea ta
Mix pentru Paine fara Gluten 500mg Zoygli Free
Ai cumparat produsul Mix pentru Paine fara Gluten 500mg Zoygli Free ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fără gluten, fără lapte, fără ou, fără soia, fără porumb; vegan. Ingrediente: Făină de mei, făină de OVAZ fără gluten, amidon din tapioca, tărâțe de psyllium. Valori nutriționale medii/100g: energie 1460.95kJ/347.9kcal; grăsimi 3.136g din care saturate 0.68g, carbohidrați 65.4g din care zahăr 0.165g, fibre 10.03g, proteine 9.36g, sare 0.032g Mod de preparare: 330g mix, 8g sare Himalaya, 5g zahar de cocos (optional), 5g drojdie uscată fără gluten Haas sau 10g drojdie proaspata, 7g ulei de masline extra-virgin, 330ml apa calda. Se amesteca ingredientele uscate (daca se foloseste drojdie proaspata, mai intai se dizolva cu o parte din apa si cu zaharul, si se asteapta cateva minute) Se adauga apa, uleiul si se framanta bine pana cand se obtine un aluat omogen.. Se rastoarna pe blatul de lucru presarat cu faina si se formeaza painea dorita. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline si se pune la dospit la temperatura de 35'C pentru 45 minute. Inainte de coacere se unge suprafata cu ulei cu o pensula. Se coace in cuptor preincalzit la 220'C aproximativ 45-50 minute. Dupa copt se scoate din tava si se lasa la racit pe un gratar. Dupa racire se poate felia.
Acorda un calificativ