Pasta de macese Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a maceselor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios. De ce Bun de Tot? Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde... Pasta de macese este perfecta pentru toate poftele:Fara arome adaugate, fara E-uri100% fruct, macese culese si sortate cu grija0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)conservata prin pasteurizare usoarareteta autenticaGust Bun de TotProdusul nu contine coloranti si conservanti.Sugestii de servire Mic dejun: cereale cu iaurt, pasta de macese si fructe proaspete / paine integrala cu unt si pasta de macese Gustare: iaurt natural cu pasta de macese Desert preparat: Budinca cu pasta de macese / clatite cu pasta de maceseRaspandit prin campii, pe dealuri si la munte, macesul este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali de pe la noi. Creste inalt, de 1-3 m, acoperit cu ghimpi, cu tulpini alungite, grupate in tufa. Trandafirul salbatic are flori roz sau albe, mari, care cresc fie solitare, fie grupate cate doua sau trei.Macesele se culeg din iunie pana in septembrie, apoi se usuca si se zdrobesc sau se macina pulbere.Macesele zdrobite sau macinate se folosesc la prepararea infuziilor, decocturilor, tincturilor sau a extractelor uscate. Ingrediente: macese - minim 70%; suc concentrat din struguri (obtinut prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade). Preparat cu 70g de fructe pentru 100g de produs finit.
Scrie parerea ta
Pasta Macese 360g Dacia Plant
Ai cumparat produsul Pasta Macese 360g Dacia Plant ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Pasta de macese Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a maceselor. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios. De ce Bun de Tot? Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde... Pasta de macese este perfecta pentru toate poftele:Fara arome adaugate, fara E-uri100% fruct, macese culese si sortate cu grija0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)conservata prin pasteurizare usoarareteta autenticaGust Bun de TotProdusul nu contine coloranti si conservanti.Sugestii de servire Mic dejun: cereale cu iaurt, pasta de macese si fructe proaspete / paine integrala cu unt si pasta de macese Gustare: iaurt natural cu pasta de macese Desert preparat: Budinca cu pasta de macese / clatite cu pasta de maceseRaspandit prin campii, pe dealuri si la munte, macesul este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali de pe la noi. Creste inalt, de 1-3 m, acoperit cu ghimpi, cu tulpini alungite, grupate in tufa. Trandafirul salbatic are flori roz sau albe, mari, care cresc fie solitare, fie grupate cate doua sau trei.Macesele se culeg din iunie pana in septembrie, apoi se usuca si se zdrobesc sau se macina pulbere.Macesele zdrobite sau macinate se folosesc la prepararea infuziilor, decocturilor, tincturilor sau a extractelor uscate. Ingrediente: macese - minim 70%; suc concentrat din struguri (obtinut prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade). Preparat cu 70g de fructe pentru 100g de produs finit.
Acorda un calificativ