Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Crema de naut: Ingrediente: 200g faina de naut, apa Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi. Apa de naut:Ingrediente: 50g faina de naut, 100ml apa Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati).
Scrie parerea ta
Faina de Naut 1kg Solaris
Ai cumparat produsul Faina de Naut 1kg Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Crema de naut: Ingrediente: 200g faina de naut, apa Faina de naut se lasa la inmuiat in 2 cani cu apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, adaugand apa atat cat sa aiba consistenta unei smantani. Se amesteca si de ia de pe foc dupa 10 minute. Se lasa sa se racoreasca si se adauga cateva linguri cu ulei presat la rece si condimente. Se serveste ca si garnitura la orez sau pe felii de paine coapta cu ceapa, marar sau patrunjel, usturoi. Apa de naut:Ingrediente: 50g faina de naut, 100ml apa Se macereaza faiana de naut in apa timp de 24-36 de ore la temperatura camerei. Lichidul se decanteaza si se bea pe stomacul gol. Este recomandata pentru revigorare, reantinerire (in special pentru barbati).
Acorda un calificativ