Fructul de catina este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Ingrediente: flori de hibiscus, aronia, macese, fructe de catiuna 10%, coriandru, zmeura, mere, arome, miere de albine liofilizata. Nu contine coloranti sintetici. Culoarea rosie a ceaiului este cuoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces. Preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita, se lasa 10 minute.
Scrie parerea ta
Ceai Catina 20dz Fares
Ai cumparat produsul Ceai Catina 20dz Fares ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fructul de catina este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli. Ingrediente: flori de hibiscus, aronia, macese, fructe de catiuna 10%, coriandru, zmeura, mere, arome, miere de albine liofilizata. Nu contine coloranti sintetici. Culoarea rosie a ceaiului este cuoarea naturala a ingredientelor sale, in special a florilor de hibiscus si a fructelor de maces. Preparare: peste un plic se toarna 200ml apa clocotita, se lasa 10 minute.
Acorda un calificativ