Proteina de mazare este o sursă excelentă de proteine vegetale și pentru persoanele care au probleme de intoleranță la lactoză sau gluten. Oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă lungă de timp, reduce absorbția de grăsimi și îmbunătățește metabolismul.Proteina din mazăre poate fi utilizată în timpul construirii masei musculare datorită conținutului de proteine 77% si aminoacizii cheie (BCAA, glutamina si arginina). Produs vegetal, caracterizat prin absorbtia lenta in organism, este benefic pentru persoane cu greutati de formare fizica, persoane cu deficit de proteine cauzate de efort fizic. Proteina din mazare are gradul de digestibilitate mare (97%). Proteina de mazare ecologica se poate consuma:ca aditiv pentru bauturi, lapte, cocktail, iaurt, in salate si gustari, 30 g de pulbere intr-un mixer in 150-250ml de lapte vegetal sau de apa. O cupa (portie) = 23 g de proteine pure. Proteina de mazare pentru sportivi:Zile de formare: 1 portie cu 30 de minute inainte de antrenament si una imediat dupa antrenamentZile non - antrenament: 1 portie dimineata dupa trezire, 1 portie searaO cupa (portie) = 30 g pulbere. Ingrediente Proteina din mazare eco-bio 200g, Deco Italia:proteina de mazare BIO din agricultura ecologica.
Scrie parerea ta
Proteina din Mazare Eco, 200gr, Deco Italia
Ai cumparat produsul Proteina din Mazare Eco, 200gr, Deco Italia ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Proteina de mazare este o sursă excelentă de proteine vegetale și pentru persoanele care au probleme de intoleranță la lactoză sau gluten. Oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă lungă de timp, reduce absorbția de grăsimi și îmbunătățește metabolismul.Proteina din mazăre poate fi utilizată în timpul construirii masei musculare datorită conținutului de proteine 77% si aminoacizii cheie (BCAA, glutamina si arginina). Produs vegetal, caracterizat prin absorbtia lenta in organism, este benefic pentru persoane cu greutati de formare fizica, persoane cu deficit de proteine cauzate de efort fizic. Proteina din mazare are gradul de digestibilitate mare (97%). Proteina de mazare ecologica se poate consuma:ca aditiv pentru bauturi, lapte, cocktail, iaurt, in salate si gustari, 30 g de pulbere intr-un mixer in 150-250ml de lapte vegetal sau de apa. O cupa (portie) = 23 g de proteine pure. Proteina de mazare pentru sportivi:Zile de formare: 1 portie cu 30 de minute inainte de antrenament si una imediat dupa antrenamentZile non - antrenament: 1 portie dimineata dupa trezire, 1 portie searaO cupa (portie) = 30 g pulbere. Ingrediente Proteina din mazare eco-bio 200g, Deco Italia:proteina de mazare BIO din agricultura ecologica.
Acorda un calificativ