Amidonul se prezinta sub forma de pulbere fina, alba. Se foloseste de regula in patiserie, pentru ingrosarea cremelor sau sosurilor folosite pentru diverse prajituri. Confera o textura pufoasa preparatelor de patiserie.Se pot adauga peste alimentele prajite pentru a le oferi o textura crocanta.IngredineteAmidon nativ din porumb.Valori medii nutritionale 100 gValoare energetica - 1513 kJ/ 356 kcal, Grasimi - 0,06 g (din care acizi grasi saturati - 0,1 g), Glucide - 87,5 g (din care zaharuri - 0 g), Proteine - 0,31 g, Sare - 0,009 g.Mod de utilizareSe foloseste de regula in patiserie, pentru ingrosarea cremelor sau sosurilor folosite pentru diverse prajituri.
Scrie parerea ta
Amidon Porumb alimentar, 250 g, Solaris
Ai cumparat produsul Amidon Porumb alimentar, 250 g, Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Amidonul se prezinta sub forma de pulbere fina, alba. Se foloseste de regula in patiserie, pentru ingrosarea cremelor sau sosurilor folosite pentru diverse prajituri. Confera o textura pufoasa preparatelor de patiserie.Se pot adauga peste alimentele prajite pentru a le oferi o textura crocanta.IngredineteAmidon nativ din porumb.Valori medii nutritionale 100 gValoare energetica - 1513 kJ/ 356 kcal, Grasimi - 0,06 g (din care acizi grasi saturati - 0,1 g), Glucide - 87,5 g (din care zaharuri - 0 g), Proteine - 0,31 g, Sare - 0,009 g.Mod de utilizareSe foloseste de regula in patiserie, pentru ingrosarea cremelor sau sosurilor folosite pentru diverse prajituri.
Acorda un calificativ