MIERE DE MANUKA AUTENTICA DIN NOUA ZEELANDA - MIERE AURIBEE Cel mai pur gust al Noii ZeelandeCE ESTE MIEREA DE MANUKA?Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare.Mierea de Manuka este extrem de apreciata in toate colturile lumii. Este folosita in cele mai luxoase restaurante, este adorat de celebritati si este chiar ingredientul cheie in cele mai calitative produse cosmetice, destinate ingrijirii tenului.Dar ce anume o face atat de diferita de celelalte tipuri de miere?Raspunsul este Metilglioxalul. Metilglioxalul este ceea ce ii ofera mierii Manuka proprietatile antibacteriene. Acesta se regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici.Concentratia metilglioxalului din mierea Manuka, ii determina actiunile de rating. MG si MGO sunt prescurtarile metilglioxalului. Acestea ajuta in masurarea cantitatii in miligrame al metilglioxalului, in fiecare kg de miere.Mierea de Manuka produsa si impachetata in Noua Zeelanda, va fi intotdeauna evaluata in functie de concentratia de MGO (MG).DATE TEHNICE DESPRE MIEREA DE MANUKAAspect: Lichid vascos, cremos sau cristalizat.CaracteristiciParfum: Placut, aroma caracteristica. Nu are mirosuri straine.Gust: Placut, dulce, aroma puternica, caracterizat „pamantiu, uleios, erbacee” si „floral, bogat si complex”.Depozitare: A se depozita in locuri reci, uscate si a se pastra intotdeauna acoperit. Temperatura recomandata pentru depozitarea mierii de manuka este 18-24 grade Celsius.Informatii NutritionaleEnergie 1320kJ Proteine 0.4g Grasimi 0g Saturate 0g Carbohidrate 80g Zahar* 78g Sodiu 12mg *Zahar natural regasit in miereCompozitieUmiditate 15-19%w.w.b. Fructoza 37.9% Glucoza 29.7% Sucroza 0.5% Nitrogen 0.05-0.38% Cenusa 0.04-0.2% pH 3.3-5.6 Acid 0.57% Acizi liberi 9-40-echiv./kg Substante solide insolubile
Scrie parerea ta
Miere Manuka MG200+ 250gr Auribee
Ai cumparat produsul Miere Manuka MG200+ 250gr Auribee ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
MIERE DE MANUKA AUTENTICA DIN NOUA ZEELANDA - MIERE AURIBEE Cel mai pur gust al Noii ZeelandeCE ESTE MIEREA DE MANUKA?Mierea de manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka. Manuka face parte din familia Tea Tree si este nativa Noii Zeelande. Se regaseste in salbaticie, in zonele necultivate. Lemnul si florile sale au fost folosite de oamenii Maori timp de sute de ani, datorita proprietatilor vindecatoare.Mierea de Manuka este extrem de apreciata in toate colturile lumii. Este folosita in cele mai luxoase restaurante, este adorat de celebritati si este chiar ingredientul cheie in cele mai calitative produse cosmetice, destinate ingrijirii tenului.Dar ce anume o face atat de diferita de celelalte tipuri de miere?Raspunsul este Metilglioxalul. Metilglioxalul este ceea ce ii ofera mierii Manuka proprietatile antibacteriene. Acesta se regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici.Concentratia metilglioxalului din mierea Manuka, ii determina actiunile de rating. MG si MGO sunt prescurtarile metilglioxalului. Acestea ajuta in masurarea cantitatii in miligrame al metilglioxalului, in fiecare kg de miere.Mierea de Manuka produsa si impachetata in Noua Zeelanda, va fi intotdeauna evaluata in functie de concentratia de MGO (MG).DATE TEHNICE DESPRE MIEREA DE MANUKAAspect: Lichid vascos, cremos sau cristalizat.CaracteristiciParfum: Placut, aroma caracteristica. Nu are mirosuri straine.Gust: Placut, dulce, aroma puternica, caracterizat „pamantiu, uleios, erbacee” si „floral, bogat si complex”.Depozitare: A se depozita in locuri reci, uscate si a se pastra intotdeauna acoperit. Temperatura recomandata pentru depozitarea mierii de manuka este 18-24 grade Celsius.Informatii NutritionaleEnergie 1320kJ Proteine 0.4g Grasimi 0g Saturate 0g Carbohidrate 80g Zahar* 78g Sodiu 12mg *Zahar natural regasit in miereCompozitieUmiditate 15-19%w.w.b. Fructoza 37.9% Glucoza 29.7% Sucroza 0.5% Nitrogen 0.05-0.38% Cenusa 0.04-0.2% pH 3.3-5.6 Acid 0.57% Acizi liberi 9-40-echiv./kg Substante solide insolubile
Acorda un calificativ