Contribuie la:functionarea normala a sistemului imunitarcreste actiunea celulelor imunitare impotriva celor anormalereduce infectiile virale si bacterienereduce simptomele gripaleminimizarea alergiilorreduce nivelurile crescute de histamina din organismreducerea inflamatiilor articulare, crescand mobilitateafunctionarea normala a sistemului cardiacreduce riscul de aparitie a trombozeiregleaza tensiunea arterialamentinerea concentratiei normale de fier in organismcreste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinalstimularea productiei de colagenmentinerea valorilor normale de glucoza si colesterol in sangeprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, fizic si psihic.Adjuvant in:alergie, astm, febraviroze respiratorii, infectii respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)boli tumoralegripaboala coronariana, hipertensiune, tromboza, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)anemie feripriva, anemie hemoliticadiabet si complicațiile salesarcina, alaptareracealafragilitate capilara, circulatie periferica deficitara, neadaptare la frigartrita, fracturi, osteomielitaexpunere la noxe:metale, vapori de solventi, gaze, etcefort fizic prelungitactivitate intelectuala intensafibromul uterin. Compozitie per 1 capsula:Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C (furnizand 20,4mg vitamina C/25,5% VNR) 120 mg Paducel (Crataegus oxyacantha/Crataegus monogyna) pulbere din fructe 140 mg Maces (Rosa canina) pulbere din fructe 140 mg Extractul pulbere este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Aceasta pulbere, un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa, alcool sau celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punct de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere din planta.Aceasta vitamina a fost identificata pentru prima data in lume de catre fiziologul si biochimistul de origine maghiara Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a primit premiul Nobel, in anul 1937. Cunoscuta si ca acid ascorbic, aceasta substanta este printre cele mai importante pentru viata, intervenind practic in toate procesele fiziologice importante din organismul uman.Diferenta dintre Vitamina C Organica si alte forme de Vitamina C:Cu totii ar trebui sa cunoastem diferenta dintre vitamina C organica si vitamina C de sinteza, denumita si acid ascorbic. Desi multa lume crede ca acidul ascorbic e doar o alta denumire a vitaminei C, de fapt vorbim de doua lucruri total diferite.Vitamina C organica se gaseste in natura, in plante si reprezinta un complex complet de elemente, cum ar fi: bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen si acid ascorbic.Vitamina C de sinteza sau acidul ascorbic nu se regaseste in natura, ea se produce doar in laborator. Acidul ascorbic reprezinta doar stratul exterior al complexului complet numit vitamina C.Organismul nostru poate beneficia de vitamina C, doar atunci cand aceasta contine toate elementele. Deoarece vitamina C sintetica contine doar acidul ascorbic, organismul nostru trebuie sa foloseasca celelalte elemente din rezerva proprie ori, acidul ascorbic va fi complet eliminat prin urina.Acidul ascorbic, varianta de sinteza a vitaminei C este foarte eficient in lupta impotriva bacteriilor din stomac, parazitilor si ciupercilor, insa, din pacate nu face diferenta intre bacteriile sanatoase si cele nesanatoase din organism.Acerola si macesele sunt fructele cu cel mai mare continut de Vitamina C, avand de 40 de ori mai multa Vitamina C decat lamaia si de 10 mai multa Vitamina C decat coacazele negre. Deficitul de Vitamina C in organism:Apare foarte frecvent, deoarece pe de o parte organismul uman nu este capabil sa produca aceasta vitamina, ci o ia din surse exterioare, iar pe de alta parte corpul nostru consuma cantitati imense de Vitamina C atunci cand este supus la efort, poluare sau stres. De pilda, o singura tigară fumata determina organismul sa consume intre 25 mg de vitamina C, in conditiile in care necesarul zilnic din acest nutrient este de 70-100 mg.Deficienta de Vitamina C duce la aparitia urmatoarelor simptome: oboseala, sangerari ale gingiilor, umflarea dureroasa a incheieturilor, tulburari in activitatea sistemului nervos si al celui muscular, diminuarea rezistentei organismului la infectii, fragilizarea vaselor de sange (inclusiv a capilarelor), respiratie dificila, dureri ale oaselor, paradontoza, oscilatii ale tensiunii arteriale, cresterea valorilor colesterolului, diminuarea rezistentei la efort, astenie.Beneficiile Vitaminei C:Este recunoscuta, de asemenea, pentru beneficiile din sectorul de frumusete: ajuta la tratarea vergeturilor si la mentinerea elasticitatii pielii prin formarea colagenului, opreste actiunea radicalilor liberi care imbatranesc prematur celulele si tonifiaza epiderma.Este utila in cazul asteniei, acidul ascorbic avand efect tonic, dar si in cazul insomniilor ori anxietatii, deoarece contribuie la sintetizarea serotoninei, substanta responsabila pentru starile de calm si fericire.Are un rol important in stimularea sistemului imunitar prin cresterea rezistentei fata de virusi si bacterii si are capacitatea de a reduce inflamatiile.Contribuie la mentinerea nivelului presiunii sangelui si a vitalitatii vaselor de sange. Nu in ultimul rand, ajuta la mentinerea nivelului colesterolului in limitele normale.Este bine de stiut faptul ca administrarea antibioticelor reduce absorbtia de Vitamina C, de aceea este indicat ca in perioada respectiva ss fie consumata in cantitati mai mari.Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare nr 6804/2012.
Scrie parerea ta
Vitamina C Organica 60cps Herbagetica
Ai cumparat produsul Vitamina C Organica 60cps Herbagetica ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Contribuie la:functionarea normala a sistemului imunitarcreste actiunea celulelor imunitare impotriva celor anormalereduce infectiile virale si bacterienereduce simptomele gripaleminimizarea alergiilorreduce nivelurile crescute de histamina din organismreducerea inflamatiilor articulare, crescand mobilitateafunctionarea normala a sistemului cardiacreduce riscul de aparitie a trombozeiregleaza tensiunea arterialamentinerea concentratiei normale de fier in organismcreste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinalstimularea productiei de colagenmentinerea valorilor normale de glucoza si colesterol in sangeprotejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, fizic si psihic.Adjuvant in:alergie, astm, febraviroze respiratorii, infectii respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)boli tumoralegripaboala coronariana, hipertensiune, tromboza, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)anemie feripriva, anemie hemoliticadiabet si complicațiile salesarcina, alaptareracealafragilitate capilara, circulatie periferica deficitara, neadaptare la frigartrita, fracturi, osteomielitaexpunere la noxe:metale, vapori de solventi, gaze, etcefort fizic prelungitactivitate intelectuala intensafibromul uterin. Compozitie per 1 capsula:Acerola (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C (furnizand 20,4mg vitamina C/25,5% VNR) 120 mg Paducel (Crataegus oxyacantha/Crataegus monogyna) pulbere din fructe 140 mg Maces (Rosa canina) pulbere din fructe 140 mg Extractul pulbere este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Aceasta pulbere, un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa, alcool sau celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punct de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere din planta.Aceasta vitamina a fost identificata pentru prima data in lume de catre fiziologul si biochimistul de origine maghiara Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a primit premiul Nobel, in anul 1937. Cunoscuta si ca acid ascorbic, aceasta substanta este printre cele mai importante pentru viata, intervenind practic in toate procesele fiziologice importante din organismul uman.Diferenta dintre Vitamina C Organica si alte forme de Vitamina C:Cu totii ar trebui sa cunoastem diferenta dintre vitamina C organica si vitamina C de sinteza, denumita si acid ascorbic. Desi multa lume crede ca acidul ascorbic e doar o alta denumire a vitaminei C, de fapt vorbim de doua lucruri total diferite.Vitamina C organica se gaseste in natura, in plante si reprezinta un complex complet de elemente, cum ar fi: bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen si acid ascorbic.Vitamina C de sinteza sau acidul ascorbic nu se regaseste in natura, ea se produce doar in laborator. Acidul ascorbic reprezinta doar stratul exterior al complexului complet numit vitamina C.Organismul nostru poate beneficia de vitamina C, doar atunci cand aceasta contine toate elementele. Deoarece vitamina C sintetica contine doar acidul ascorbic, organismul nostru trebuie sa foloseasca celelalte elemente din rezerva proprie ori, acidul ascorbic va fi complet eliminat prin urina.Acidul ascorbic, varianta de sinteza a vitaminei C este foarte eficient in lupta impotriva bacteriilor din stomac, parazitilor si ciupercilor, insa, din pacate nu face diferenta intre bacteriile sanatoase si cele nesanatoase din organism.Acerola si macesele sunt fructele cu cel mai mare continut de Vitamina C, avand de 40 de ori mai multa Vitamina C decat lamaia si de 10 mai multa Vitamina C decat coacazele negre. Deficitul de Vitamina C in organism:Apare foarte frecvent, deoarece pe de o parte organismul uman nu este capabil sa produca aceasta vitamina, ci o ia din surse exterioare, iar pe de alta parte corpul nostru consuma cantitati imense de Vitamina C atunci cand este supus la efort, poluare sau stres. De pilda, o singura tigară fumata determina organismul sa consume intre 25 mg de vitamina C, in conditiile in care necesarul zilnic din acest nutrient este de 70-100 mg.Deficienta de Vitamina C duce la aparitia urmatoarelor simptome: oboseala, sangerari ale gingiilor, umflarea dureroasa a incheieturilor, tulburari in activitatea sistemului nervos si al celui muscular, diminuarea rezistentei organismului la infectii, fragilizarea vaselor de sange (inclusiv a capilarelor), respiratie dificila, dureri ale oaselor, paradontoza, oscilatii ale tensiunii arteriale, cresterea valorilor colesterolului, diminuarea rezistentei la efort, astenie.Beneficiile Vitaminei C:Este recunoscuta, de asemenea, pentru beneficiile din sectorul de frumusete: ajuta la tratarea vergeturilor si la mentinerea elasticitatii pielii prin formarea colagenului, opreste actiunea radicalilor liberi care imbatranesc prematur celulele si tonifiaza epiderma.Este utila in cazul asteniei, acidul ascorbic avand efect tonic, dar si in cazul insomniilor ori anxietatii, deoarece contribuie la sintetizarea serotoninei, substanta responsabila pentru starile de calm si fericire.Are un rol important in stimularea sistemului imunitar prin cresterea rezistentei fata de virusi si bacterii si are capacitatea de a reduce inflamatiile.Contribuie la mentinerea nivelului presiunii sangelui si a vitalitatii vaselor de sange. Nu in ultimul rand, ajuta la mentinerea nivelului colesterolului in limitele normale.Este bine de stiut faptul ca administrarea antibioticelor reduce absorbtia de Vitamina C, de aceea este indicat ca in perioada respectiva ss fie consumata in cantitati mai mari.Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare nr 6804/2012.
Acorda un calificativ