Păstura este polen fermentat în condiţii naturale, în stup. Polenul este adus în stup şi este introdus în celula fagurelui, apoi este combinat cu puţină miere şi diverse enzime. După ce este tasat bine de către albine, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influenţa substanţelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură. Conţinut şi indicaţii: Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, Păstura are însuşiri chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat în zahăruri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu).La fel ca Polenul Crud, Păstura conţine toată gama de aminoacizi esenţiali. Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acest produs apicol să fie cel puţin de trei ori mai valoros decât polenul.Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv. Păstura asigură o bună funcţionare a ficatului, contribuind de asemenea la detoxifierea organismului.De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de Păstură în afecţiuni ale prostatei – ”Pâinea albinelor” ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.Păstura ajută la reducerea colesterolului, de aceea este indicată celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţele provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenti, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în Păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bună-stare generală. Păstura nu este o pastă sau o mixtură de polen, ci ea este polen fermentat în mod natural în stup. Are forma hexagonală ca a celulelor fagurelui, este solidă, închisă la culoare, cu nuanţe diferite şi are un gust dulce-acrişor. Administrare: Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă/zi, adică aproximativ 3 grame/zi.Păstura este recomandată în tratarea afecţiunile legate de ficat şi funcţionarea lui (hepatite, ciroze) fiind mai eficientă, în acest domeniu, decât polenul. De asemenea, este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni în zona tubului digestiv, pentru că ajută la detoxifierea organismului.Consumul de Păstură este indicat copiilor, ”Pâinea albinelor” suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie neechilibrată. În unele situaţii doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.Datorită procesului de fermentare Păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile ei să se altereze.
Scrie parerea ta
Pastura 100g Apiland
Ai cumparat produsul Pastura 100g Apiland ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Păstura este polen fermentat în condiţii naturale, în stup. Polenul este adus în stup şi este introdus în celula fagurelui, apoi este combinat cu puţină miere şi diverse enzime. După ce este tasat bine de către albine, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influenţa substanţelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură. Conţinut şi indicaţii: Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, Păstura are însuşiri chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat în zahăruri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu).La fel ca Polenul Crud, Păstura conţine toată gama de aminoacizi esenţiali. Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acest produs apicol să fie cel puţin de trei ori mai valoros decât polenul.Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv. Păstura asigură o bună funcţionare a ficatului, contribuind de asemenea la detoxifierea organismului.De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de Păstură în afecţiuni ale prostatei – ”Pâinea albinelor” ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.Păstura ajută la reducerea colesterolului, de aceea este indicată celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţele provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenti, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în Păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bună-stare generală. Păstura nu este o pastă sau o mixtură de polen, ci ea este polen fermentat în mod natural în stup. Are forma hexagonală ca a celulelor fagurelui, este solidă, închisă la culoare, cu nuanţe diferite şi are un gust dulce-acrişor. Administrare: Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă/zi, adică aproximativ 3 grame/zi.Păstura este recomandată în tratarea afecţiunile legate de ficat şi funcţionarea lui (hepatite, ciroze) fiind mai eficientă, în acest domeniu, decât polenul. De asemenea, este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni în zona tubului digestiv, pentru că ajută la detoxifierea organismului.Consumul de Păstură este indicat copiilor, ”Pâinea albinelor” suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie neechilibrată. În unele situaţii doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.Datorită procesului de fermentare Păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile ei să se altereze.
Acorda un calificativ