Produs in Romania!Amestecul din fulgi de ovaz, fulgi de orz, fulgi de secara, fulgi de grau in proportii egale este realizat din cereale integrale cu valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se alterneaza calitatile naturale ale boabelor de cereale.Fulgii sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.Fulgii de cereale se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.KrunchSe amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute. Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.ChifteluteSe amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.Contine: Fulgi de grau, ovaz, orz, secara, in proportii egale.Contine gluten!
Scrie parerea ta
Fulgi de Cereale Amestec (multicereal, 500gr, Solaris
Ai cumparat produsul Fulgi de Cereale Amestec (multicereal, 500gr, Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Produs in Romania!Amestecul din fulgi de ovaz, fulgi de orz, fulgi de secara, fulgi de grau in proportii egale este realizat din cereale integrale cu valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se alterneaza calitatile naturale ale boabelor de cereale.Fulgii sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.Fulgii de cereale se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinta consumatorului, in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmale, etc.KrunchSe amesteca fulgii cu sirop de fructe si se lasa 15-20 minute. Se scurge siropul ramas si amestecul se introduce in cuptor, la foc mediu, circa 15 minute, dupa care se adauga lapte rece sau fierbinte, dupa gust.ChifteluteSe amesteca 5 linguri de fulgi cu 0.5l lapte fierbinte. Dupa racire se adauga un ou batut, 2 linguri faiana de grau, condimente si dupa gust, ceapa, usturoi, legume, verdeata. Se formeaza chiftelute si se prajesc. Se pot servi cu smantana si diferite sosuri.Contine: Fulgi de grau, ovaz, orz, secara, in proportii egale.Contine gluten!
Acorda un calificativ