Sirop de Artar, Grad A, 330g, Deco Italia

Cod intern: xsales_356590387
Vizualizari: 6 / Achizitii: 6
Pret:   28.81 RON

Acest produs este publicat in categoria Sanatate si ingrijire personala la data de 07-12-2024: 11:12 si vandut de VitaMix. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al VitaMix

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Sirop de artar BIO, grad A, 330 g, Deco Italia Beneficii ale siropului de artar bio, grad A: calmant, reepitelizant, astringent, nutritiv și exfoliant.Știai că într-un singur stup există între 30.000 și 60.000 de albine lucrătoare? Fiecare are sarcini bine distribuite și nu există timp de odihnă.Ingrediente:Sirop de artar (din agricultura ecologica).Diferenta intre gradele A, B, C, D ale siropului de artar:Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci se refera la aroma si culoarea siropului. – Siropul de grad A este de obicei din productia timpurie, este mai deschis la culoare, si mai putin aromat, are un gust mai putin intens. – Siropul de grad D este din productia cea mai tarzie, culoarea este brun inchis, iar aroma este deosebita, intensa. – Siropurile de grad B si C sunt intermediare intre ca perioda de recoltare si intensitatea gustului si culorii. Artarul este un arbore rezistent, ce infloreste primavara inainte de a infrunzi, cu lemnul alb si tare, cu frunze lucioase, despicate in cinci lobi lungi si ascutiti. Descoperit de triburile ameridiene cu mult inaintea colonistilor americani, siropul de artar a devenit o parte importanta din identitatea Canadei, frunza de artar fiind folosita ca simbol al Canadei inca din secolul 18, fiind reprezentata atat pe steagul tarii cat si pe monede.Siropul de artar se obtine prin fierberea sevei copacului. Seva se recolteaza numai într-o anumita perioada a anului, de la sfarsitul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie. Dintre numeroasele specii de artar, doar cateva sunt folosite pentru obtinerea acestei delicatese.Gradele siropului de artar nu se refera la calitatea acestuia, ci la momentul in care este fabricat acest sirop. Astfel, siropul de tip A este din culturile timpurii de artar, cel tip B din cele de sezon, iar cel tip C din culturile tarzii.Siropul de artar este o sursa excelenta de mangan si zinc, 13 grame de sirop de artar furnizand 22% din necesarul zilnic de mangan. Pe langa restul beneficiilor, nu este de neglijat faptul ca este folosit in una din cele mai de succes retete de slabire. Siropul de artar este un indulcitor ideal, cu efect detoxifiant.Poate fi consumat si de catre diabetici.
Nota clientilor