Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim.7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. Plantele nu sunt tratate termic sau chimic, gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical. Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Conforme cu standardele de calitate europene.Ingrediente:castravete-amar (Momordica charantia) - fructe (30%)afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (20%)dud-negru (Morus nigra) - frunze (20%)maslin (Olea europaea) - frunze (20%)fasole (Phaseolus vulgaris) - teci (10%).Contribuie la:mentinerea concentratiei normale a glucozei in sange.Contraindicatii:Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.Precautii:In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.Mod de administrare:Pulberea cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Vezi mai jos evolutia preturilor din ultimele 31 de zile pentru Ceai Glicemonorm Forte 50gr Dacia Plant
Scrie parerea ta
Ceai Glicemonorm Forte 50gr Dacia Plant
Ai cumparat produsul Ceai Glicemonorm Forte 50gr Dacia Plant ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim.7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. Plantele nu sunt tratate termic sau chimic, gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical. Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Conforme cu standardele de calitate europene.Ingrediente:castravete-amar (Momordica charantia) - fructe (30%)afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (20%)dud-negru (Morus nigra) - frunze (20%)maslin (Olea europaea) - frunze (20%)fasole (Phaseolus vulgaris) - teci (10%).Contribuie la:mentinerea concentratiei normale a glucozei in sange.Contraindicatii:Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.Precautii:In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.Mod de administrare:Pulberea cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa. Maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzia - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Acorda un calificativ