Stafidele sunt fructe uscate, care au un efect foarte benefic asupra organismului nostru.Multe gospodine isi amintesc de aceste fructe dulci doar de sarbatori, cand le folosesc la cozonaci insa, desi au o utilitate aparent banala, cu aspect batranicios si o textura uscata, stafidele sunt o alternativa sanatoasa, plina de beneficii pentru intregul organism si pot fi consumate si ca atare, in locul bomboanelor sau dulciurilor pline de zahar si aditivi extrem de nocivi. Stafidele au efecte pozitive nu doar in problemele de natura gastrointestinala sau in constipatie. Sa descoperim 10 motive pentru care este bine sa introducem stafidele cat mai des in regimul alimentar:Beneficii: reduce aciditatea gastrica proteheaza impotriva cariilor ajuta la digestie trateaza infectiile creste pofta de mancare intareste sistemul osos buna pentru ochi creste libidoul amelioreaza simptomele anemieiDaca nu suferiti de diabet, puteti sa mancati stafidele ca atare, sau impreuna cu fulgi de cereale, musli, iaurt, etc. Se foloseste la prepararea produselor de patiserie si prajituri.Ingrediente: struguri (vitis vinifera) uscati.Depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros. Mod de administrare: Se pot consuma ca atare sau in amestecuri cu iaurt, muesli sau produse de panificatie
Scrie parerea ta
Stafide brune 250gr, springmarkt
Ai cumparat produsul Stafide brune 250gr, springmarkt ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Stafidele sunt fructe uscate, care au un efect foarte benefic asupra organismului nostru.Multe gospodine isi amintesc de aceste fructe dulci doar de sarbatori, cand le folosesc la cozonaci insa, desi au o utilitate aparent banala, cu aspect batranicios si o textura uscata, stafidele sunt o alternativa sanatoasa, plina de beneficii pentru intregul organism si pot fi consumate si ca atare, in locul bomboanelor sau dulciurilor pline de zahar si aditivi extrem de nocivi. Stafidele au efecte pozitive nu doar in problemele de natura gastrointestinala sau in constipatie. Sa descoperim 10 motive pentru care este bine sa introducem stafidele cat mai des in regimul alimentar:Beneficii: reduce aciditatea gastrica proteheaza impotriva cariilor ajuta la digestie trateaza infectiile creste pofta de mancare intareste sistemul osos buna pentru ochi creste libidoul amelioreaza simptomele anemieiDaca nu suferiti de diabet, puteti sa mancati stafidele ca atare, sau impreuna cu fulgi de cereale, musli, iaurt, etc. Se foloseste la prepararea produselor de patiserie si prajituri.Ingrediente: struguri (vitis vinifera) uscati.Depozitare: A se pastra la loc uscat si racoros. Mod de administrare: Se pot consuma ca atare sau in amestecuri cu iaurt, muesli sau produse de panificatie
Acorda un calificativ