Sprijină metabolismul lipidelor şi colesterolului Ajută la menţinerea nivelului normal al colesterolului Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium)/ sulfină (Meliloti herba)/ păpădie (Taraxaci herba)/ fructe de măceş (Cynosbati fructus)/ frunze de rozmarin (Rosmarini folium)/ urzică (Urticae herba)/ coada calului (Equiseti herba)/ ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum). Efect: Ceaiul verde împiedică sinteza si absorbţia colesterolului si lipidelor prin taninuri catehice prezente in compozitia sa. Acţiunea hipocolesterolemintă se datoreaza de asemenea polifenolilor prezenti in papadie si rozmarin si betasitosterolilor din urzică. Poliholozidele şi taninurile din compoziţia sulfinei/ rozmarinului si macesului reduc absorbţia lipidelor şi colesterolului la nivel intestinal. Macesul si rozmarinul prin efectul antioxidant impiedica peroxidarea lipidelor.Coada calului datorita saponozidelor favorizeaza eliminarea deseurilor metabolice. Recomandări Lipide şi colesterol mărit/ prevenirea aterosclerozei. Contraindicaţii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Nu se indică administrarea la copii sub 12 ani. Sarcină şi alăptare Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit/ apoi se strecoară. Întrebuinţare: Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi. Durata unei cure obişnuite este de 2-3 luni/ sau conform recomandării medicului.
Scrie parerea ta
Ceai Colesterol 50gr Fares
Ai cumparat produsul Ceai Colesterol 50gr Fares ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sprijină metabolismul lipidelor şi colesterolului Ajută la menţinerea nivelului normal al colesterolului Ingrediente: frunze de ceai verde (Theae folium)/ sulfină (Meliloti herba)/ păpădie (Taraxaci herba)/ fructe de măceş (Cynosbati fructus)/ frunze de rozmarin (Rosmarini folium)/ urzică (Urticae herba)/ coada calului (Equiseti herba)/ ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum). Efect: Ceaiul verde împiedică sinteza si absorbţia colesterolului si lipidelor prin taninuri catehice prezente in compozitia sa. Acţiunea hipocolesterolemintă se datoreaza de asemenea polifenolilor prezenti in papadie si rozmarin si betasitosterolilor din urzică. Poliholozidele şi taninurile din compoziţia sulfinei/ rozmarinului si macesului reduc absorbţia lipidelor şi colesterolului la nivel intestinal. Macesul si rozmarinul prin efectul antioxidant impiedica peroxidarea lipidelor.Coada calului datorita saponozidelor favorizeaza eliminarea deseurilor metabolice. Recomandări Lipide şi colesterol mărit/ prevenirea aterosclerozei. Contraindicaţii: La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Nu se indică administrarea la copii sub 12 ani. Sarcină şi alăptare Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit/ apoi se strecoară. Întrebuinţare: Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi. Durata unei cure obişnuite este de 2-3 luni/ sau conform recomandării medicului.
Acorda un calificativ