Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim. 7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. Plantele nu sunt tratate termic sau chimic, gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical. Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Conforme cu standardele de calitate europene. Ingrediente:astragalus (Astragalus membranaceus) - radacina (30%)brusture (Arctium lappa) - radacina (20%)papadie (Taraxacum officinale) - radacina (20%)ganoderma (Ganoderma lucidum) - miceliu (15%)iarba-mare (Inula helenium) - radacina (15%).Contribuie la:protejarea celulelor hepaticesustinerea functiilor hepaticefunctionarea normala a sistemului imunitardetoxifierea organismului.Contraindicatii:sarcinaalaptareintoleranta la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare:- pulberea cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. - maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese. - decoctul - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu decoct pe zi, cu 30minute inainte de mese.
Scrie parerea ta
Ceai Sanatatea Ficatului 50gr Dacia Plant
Ai cumparat produsul Ceai Sanatatea Ficatului 50gr Dacia Plant ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim. 7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. Plantele nu sunt tratate termic sau chimic, gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical. Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Conforme cu standardele de calitate europene. Ingrediente:astragalus (Astragalus membranaceus) - radacina (30%)brusture (Arctium lappa) - radacina (20%)papadie (Taraxacum officinale) - radacina (20%)ganoderma (Ganoderma lucidum) - miceliu (15%)iarba-mare (Inula helenium) - radacina (15%).Contribuie la:protejarea celulelor hepaticesustinerea functiilor hepaticefunctionarea normala a sistemului imunitardetoxifierea organismului.Contraindicatii:sarcinaalaptareintoleranta la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare:- pulberea cu administrare sublinguala - plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa. - maceratul la rece - se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese. - decoctul - se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15 minute, dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu decoct pe zi, cu 30minute inainte de mese.
Acorda un calificativ