Compozitie:- extract natural din fructe de Coacaz- negru -Ribes nigrum, zahar invertit, benzoat de sodiu 0.02%;Actiune farmacologica - vitaminizarea si mineralizarea organismului, dezinfectant urinar si al cailor respiratorii, imbunatatirea circulatiei periferice prin continutul de rutozid si vitamina PP, actiune antioxidanta datorata antocianilor si polifenolilor, imbogatirea sangelui in calciu si fier.Coacazele sunt bogate in fitonutrienti si antioxidanti care ofera multiple beneficii pentru sanatate. Aceste fructe de padure mici, rotunde, dispuse in ciorchine, sunt surse excelente de vitamine esentiale si minerale.Sarace in grasimi si calorii, coacazele sunt recomandate si in curele de slabire. Continutul important de fibre regleaza digestia si trateaza constipatia sau alte probleme digestive.Beneficii:-Mentinerea greutatii corporale. Coacazele sunt fructe hipocalorice, sarace in grasimi, asadar benefice pentru controlul greutatii corpului. O dieta echilibrata, de maximum 2000 de kcal pe zi, presupune un consum de maximum 78 de grame de grasimi zilnic. O portie de coacaze nu depaseste aportul de 63 de kcal si contine mai putin de un gram de grasimi.Reglarea tranzitului intestinal. Cu aproape 5 grame de fibre intr-o portie de 100 de grame de coacaze, aceste fructe ajuta la reglarea digestiei si a miscarilor intestinale, tratand totodata constipatia si alte probleme digestive. In plus, fibrele nu contin calorii, se digera lent si ajuta la mentinerea starii de satietate.Reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare. Un aport suficient de fibre este asociat si cu reglarea nivelului de colesterol, coacazele prevenind totodata bolile cardiovasculare. Potasiul, regasit in cantitati importante in aceste fructe de padure, este necesar pentru reglarea presiunii sangelui, deci mentinerea sanatatii sistemului cardiac. O deficienta in acest mineral produce crampe musculare, slabiciune corporala si aritmii.Intarirea sistemului imunitar. O cana de coacaze contine 46 mg de vitamina C, iar doza zilnica recomandata este de 75 mg pentru femei si 90 mg pentru barbati. Aportul adecvat al acestei vitamine asigura functionalitatea sistemului imunitar si productia de colagen, precum si mentinerea sanatatii pielii si vindecarea rapida a leziunilor. Vitamina C este si un puternic antioxidant, diminuand riscul instalarii cancerului si a bolilor cardiace.Suplimentarea aportului de magneziu. Acest mineral protejeaza sanatatea oaselor si joaca un rol central in functionarea inimii, a sistemului nervos si muscular. Tototdata, contribuie la reglarea glicemiei in sange si la intarirea imunitatii. O portie de coacaze contine 15 mg de magneziu, a carui doza zilnica recomandata este de 300-420 mg.Prelungirea longevitatii. Coacazele negre se remarca printr-un continut important de fitochimicale numite antocianine. Studiile stiintifice au aratat ca un consum regulat de coacaze negre poate preveni cu succes instalarea cancerului, a imbatranirii premature, inflamatiilor si bolilor neurologice.Protectia membranelor mucoase. Coacazele sunt bogate si in vitamina A, beta-caroten si zeaxantina, compusi cunoscuti pentru proprietatile lor antioxidante. Impreuna, mentin integritatea membranelor mucoase si sanatatea ochilor, protejand si impotriva cancerului pulmonar si oral.Mod de utilizare: Doza medie este de 3-4 linguri pe zi ; doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani.Utilizari terapeutice: Siropul de Coacaz-negru reprezinta o sursa importanta de calciu, ajutand la formarea oaselor la copii si mentinerea calciului in limitele normale la adulti. Continutul bogat in fier al coacazelor negre influenteaza pozitiv procesul de formare a globulelor rosii, fiind indicat in tratamentul anemiilor, in convalescenta. Datorita rutozidului Siropul de Coacaz- negru are rol important in prevenirea accidentelor vasculare. Prin continutul ridicat de vitamina PP stimuleaza circulatia periferica.Previne si amelioreaza ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca. Datorita antocianilor si polifenolilor, siropul de Coacaz -negru are actiune antioxidanta, in distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare si antialergica, fapt pentru care se utilizeaza in boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angina pectorala), in sindromul alergic care insoteste astmul bronsic. Mod de administrare: Se recomanda 3 linguri de sirop pe zi.
Scrie parerea ta
Sirop Coacaze Negre Fara Zahar 500ml Hypericum
Ai cumparat produsul Sirop Coacaze Negre Fara Zahar 500ml Hypericum ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Compozitie:- extract natural din fructe de Coacaz- negru -Ribes nigrum, zahar invertit, benzoat de sodiu 0.02%;Actiune farmacologica - vitaminizarea si mineralizarea organismului, dezinfectant urinar si al cailor respiratorii, imbunatatirea circulatiei periferice prin continutul de rutozid si vitamina PP, actiune antioxidanta datorata antocianilor si polifenolilor, imbogatirea sangelui in calciu si fier.Coacazele sunt bogate in fitonutrienti si antioxidanti care ofera multiple beneficii pentru sanatate. Aceste fructe de padure mici, rotunde, dispuse in ciorchine, sunt surse excelente de vitamine esentiale si minerale.Sarace in grasimi si calorii, coacazele sunt recomandate si in curele de slabire. Continutul important de fibre regleaza digestia si trateaza constipatia sau alte probleme digestive.Beneficii:-Mentinerea greutatii corporale. Coacazele sunt fructe hipocalorice, sarace in grasimi, asadar benefice pentru controlul greutatii corpului. O dieta echilibrata, de maximum 2000 de kcal pe zi, presupune un consum de maximum 78 de grame de grasimi zilnic. O portie de coacaze nu depaseste aportul de 63 de kcal si contine mai putin de un gram de grasimi.Reglarea tranzitului intestinal. Cu aproape 5 grame de fibre intr-o portie de 100 de grame de coacaze, aceste fructe ajuta la reglarea digestiei si a miscarilor intestinale, tratand totodata constipatia si alte probleme digestive. In plus, fibrele nu contin calorii, se digera lent si ajuta la mentinerea starii de satietate.Reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare. Un aport suficient de fibre este asociat si cu reglarea nivelului de colesterol, coacazele prevenind totodata bolile cardiovasculare. Potasiul, regasit in cantitati importante in aceste fructe de padure, este necesar pentru reglarea presiunii sangelui, deci mentinerea sanatatii sistemului cardiac. O deficienta in acest mineral produce crampe musculare, slabiciune corporala si aritmii.Intarirea sistemului imunitar. O cana de coacaze contine 46 mg de vitamina C, iar doza zilnica recomandata este de 75 mg pentru femei si 90 mg pentru barbati. Aportul adecvat al acestei vitamine asigura functionalitatea sistemului imunitar si productia de colagen, precum si mentinerea sanatatii pielii si vindecarea rapida a leziunilor. Vitamina C este si un puternic antioxidant, diminuand riscul instalarii cancerului si a bolilor cardiace.Suplimentarea aportului de magneziu. Acest mineral protejeaza sanatatea oaselor si joaca un rol central in functionarea inimii, a sistemului nervos si muscular. Tototdata, contribuie la reglarea glicemiei in sange si la intarirea imunitatii. O portie de coacaze contine 15 mg de magneziu, a carui doza zilnica recomandata este de 300-420 mg.Prelungirea longevitatii. Coacazele negre se remarca printr-un continut important de fitochimicale numite antocianine. Studiile stiintifice au aratat ca un consum regulat de coacaze negre poate preveni cu succes instalarea cancerului, a imbatranirii premature, inflamatiilor si bolilor neurologice.Protectia membranelor mucoase. Coacazele sunt bogate si in vitamina A, beta-caroten si zeaxantina, compusi cunoscuti pentru proprietatile lor antioxidante. Impreuna, mentin integritatea membranelor mucoase si sanatatea ochilor, protejand si impotriva cancerului pulmonar si oral.Mod de utilizare: Doza medie este de 3-4 linguri pe zi ; doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani.Utilizari terapeutice: Siropul de Coacaz-negru reprezinta o sursa importanta de calciu, ajutand la formarea oaselor la copii si mentinerea calciului in limitele normale la adulti. Continutul bogat in fier al coacazelor negre influenteaza pozitiv procesul de formare a globulelor rosii, fiind indicat in tratamentul anemiilor, in convalescenta. Datorita rutozidului Siropul de Coacaz- negru are rol important in prevenirea accidentelor vasculare. Prin continutul ridicat de vitamina PP stimuleaza circulatia periferica.Previne si amelioreaza ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca. Datorita antocianilor si polifenolilor, siropul de Coacaz -negru are actiune antioxidanta, in distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare si antialergica, fapt pentru care se utilizeaza in boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angina pectorala), in sindromul alergic care insoteste astmul bronsic. Mod de administrare: Se recomanda 3 linguri de sirop pe zi.
Acorda un calificativ