100% Otet din cidru de mere eco nefiltrat, obtinut direct din sucul proaspate fermentat, prelucrat in mod traditional. Aciditate 5 %.Datorita modului de fermentare rezulta in otet sedimentul `MAMA OTETULUI`, cu aspect tulbure si culoare inchisa. Nefiind tratat termic este un produs CRUD si integral, care pastreaza un gust moale si fructat. Datorita modului de prelucrare, acest otet este o sursa de bunastare, iar parfumul sau imbunatateste micul dejun: diluat in apa, adaugat pe painea cu unt, in iaurt, o lingura in ceai sau in dulceturile de fructe, ofera justul aport revigorant pentru a incepe ziua. Aciditatea armonioasa si aroma placuta de mere sunt pur si simplu incomparabile. Acest produs este fermentat natural si nu este filtrat pentru a-i pastra aroma si toate enzimele valoroase.Beneficiile:scade colesterolulprevine gripa si durerile de stomacdizolva calculii renaliajuta la reducerea si prevenirea acneeiajuta la prevenirea astmului, a alergiilorscade nivelul de glucoza in sange la diabeticireduce inflamatiilestopeaza cresterea celulelor canceroase si le omoarascade tensiunea arterialaajuta la combaterea migrenelorechilibreaza ph-ul corpuluiajuta la prevenirea refluxului acid si a arsurilor stomacaleIngrediente:Cidru de mere nefiltrat obtinut din agricultura ecologica controlata. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Fabricat in Italia.
Scrie parerea ta
Otet din Cidru de Mere Eco Nefiltrat, 500ml, Mengazzoli
Ai cumparat produsul Otet din Cidru de Mere Eco Nefiltrat, 500ml, Mengazzoli ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
100% Otet din cidru de mere eco nefiltrat, obtinut direct din sucul proaspate fermentat, prelucrat in mod traditional. Aciditate 5 %.Datorita modului de fermentare rezulta in otet sedimentul `MAMA OTETULUI`, cu aspect tulbure si culoare inchisa. Nefiind tratat termic este un produs CRUD si integral, care pastreaza un gust moale si fructat. Datorita modului de prelucrare, acest otet este o sursa de bunastare, iar parfumul sau imbunatateste micul dejun: diluat in apa, adaugat pe painea cu unt, in iaurt, o lingura in ceai sau in dulceturile de fructe, ofera justul aport revigorant pentru a incepe ziua. Aciditatea armonioasa si aroma placuta de mere sunt pur si simplu incomparabile. Acest produs este fermentat natural si nu este filtrat pentru a-i pastra aroma si toate enzimele valoroase.Beneficiile:scade colesterolulprevine gripa si durerile de stomacdizolva calculii renaliajuta la reducerea si prevenirea acneeiajuta la prevenirea astmului, a alergiilorscade nivelul de glucoza in sange la diabeticireduce inflamatiilestopeaza cresterea celulelor canceroase si le omoarascade tensiunea arterialaajuta la combaterea migrenelorechilibreaza ph-ul corpuluiajuta la prevenirea refluxului acid si a arsurilor stomacaleIngrediente:Cidru de mere nefiltrat obtinut din agricultura ecologica controlata. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Fabricat in Italia.
Acorda un calificativ