Sucul natural de zmeura potoleste setea si alina pofta de dulce, cat ai zice Bun de Tot. Din fructe de zmeur proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, sucul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al zmeurii.De ce Bun de Tot?ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos fara arome adaugate, fara E-uri - 100% zmeura, culeasa si sortata cu grija - 0% zahar adaugatSucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic) gust Bun de TotIngrediente:Suc cu pulpa din zmeura proaspat presata - minim 25%, suc concentrat din struguri cu pulpa - 15% concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa. Atentionari:A se agita inainte de a se consuma. Formarea de sedimente este o caracteristica naturala a sucului. Recomandam a se consuma in maxim 72 de ore de la deschidere.
Scrie parerea ta
Suc de Zmeura, fara zahar, SGR, 300ml, Bun de Tot
Ai cumparat produsul Suc de Zmeura, fara zahar, SGR, 300ml, Bun de Tot ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sucul natural de zmeura potoleste setea si alina pofta de dulce, cat ai zice Bun de Tot. Din fructe de zmeur proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, sucul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al zmeurii.De ce Bun de Tot?ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos fara arome adaugate, fara E-uri - 100% zmeura, culeasa si sortata cu grija - 0% zahar adaugatSucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic) gust Bun de TotIngrediente:Suc cu pulpa din zmeura proaspat presata - minim 25%, suc concentrat din struguri cu pulpa - 15% concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa. Atentionari:A se agita inainte de a se consuma. Formarea de sedimente este o caracteristica naturala a sucului. Recomandam a se consuma in maxim 72 de ore de la deschidere.
Acorda un calificativ