Faina fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia.Ingrediente: amidon de grau fara gluten, dextroza, stabilizant (guma guar, guma xantan), agent de crestere (carbonati de sodiu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).Valori nutritionale in 100 g Energie 1460 kJ / 344 kcal Grasimi 0,1 g din care satureaza 0,05 g Carbohidrati 84,5 g din care zaharuri 4,7 g Fibra 2,1 g Proteine 0,3 g Sare 0,04 gReteta pentru paine alba Ingrediente: 500g Mix de faina pentru paine alba It's Us Miklos 460ml apa calduta 20g drojdie fara gluten 12g sarePregatire: Cu masina de paine: Puneti apa calduta, sarea si faina in vasul masinii si presarati drojdia deasupra. Inchideti capacul si porniti masina in programul de paine fara gluten (aproximativ 90 de minute).In cuptor: Amestecati bine ingredientele impreuna cu un blender sau framantati aluatul cu mana. Ungeti cu ulei o forma de paine de 1 kg si asezati aluatul in forma pregatita. Lasati-l sa creasca intr-un loc cald, acoperit cu folie uleiata, timp de aproximativ 45 de minute. Se coace intr-un cuptor preincalzit la 200 deg C timp de aproximativ 45 de minute.Pentru cea mai completa si actualizata lista de ingrediente si informatii nutritionale, va rugam sa consultati ambalajul produsului.
Scrie parerea ta
Amestec pentru Paine Alba fara Gluten Miklos 1000gr
Ai cumparat produsul Amestec pentru Paine Alba fara Gluten Miklos 1000gr ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Faina fara gluten, fara lapte, fara ou, fara soia.Ingrediente: amidon de grau fara gluten, dextroza, stabilizant (guma guar, guma xantan), agent de crestere (carbonati de sodiu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).Valori nutritionale in 100 g Energie 1460 kJ / 344 kcal Grasimi 0,1 g din care satureaza 0,05 g Carbohidrati 84,5 g din care zaharuri 4,7 g Fibra 2,1 g Proteine 0,3 g Sare 0,04 gReteta pentru paine alba Ingrediente: 500g Mix de faina pentru paine alba It's Us Miklos 460ml apa calduta 20g drojdie fara gluten 12g sarePregatire: Cu masina de paine: Puneti apa calduta, sarea si faina in vasul masinii si presarati drojdia deasupra. Inchideti capacul si porniti masina in programul de paine fara gluten (aproximativ 90 de minute).In cuptor: Amestecati bine ingredientele impreuna cu un blender sau framantati aluatul cu mana. Ungeti cu ulei o forma de paine de 1 kg si asezati aluatul in forma pregatita. Lasati-l sa creasca intr-un loc cald, acoperit cu folie uleiata, timp de aproximativ 45 de minute. Se coace intr-un cuptor preincalzit la 200 deg C timp de aproximativ 45 de minute.Pentru cea mai completa si actualizata lista de ingrediente si informatii nutritionale, va rugam sa consultati ambalajul produsului.
Acorda un calificativ