Boabele de cacao sunt de fapt semintele interne din fructul Arborelui de Cacao. Contin o importanta cantitate de antioxidanti, dintre care polifenolii, catechinele si epicatechinele, care ne ajuta in lupta contra radicalilor liberi. Miezul din boabele de cacao se obtine prin indepartarea peliculei de pe boabe si sfarmarea acestora. Miezul din boabele de cacao nu are zahar si contine o importanta cantitate de magneziu - necesar pentru sanatatea oaselor, dintilor, inimii, muschilor si a nervilor; fiind si o sursa importanta de fier, mangan, zinc, crom si vitamina C. De asemenea, contine din abundenta feniletilamina care ajuta la cresterea puterii de concentrare si combate depresia pe cale naturala.Consumul de cacao cruda reduce si riscul afectiunilor cardiovasculare.Boabele de cacao au proprietati benefice care le fac utile in lupta organismului impotriva colesterolului rau si ne ajuta sa pierdem in greutate.Ele sunt remediul natural impotriva grasimilor `rele`, reducand semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate `seminte` previne diabetul si obezitatea.Ne fac bine pentru ca sunt un optim stimulant al metabolismului, avand totodata un anumit efect vasodilatator si diuretic.Compusii din cacao stimuleaza eliberarea de endorfina si serotonina- hormonii fericirii.Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi decat afinele.Profitati de beneficiile minunate ale boabelor de cacao consumand zilnic acest remediu natural extrem de aromat.Mod de folosire:se pot consuma ca atare sau se pot macina si folosi la diverse shake-uri, deserturi, bauturi, etc.sunt o combinatie excelenta cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, seminte etc. Produs certificat organic.
Scrie parerea ta
Cacao Nibs Eco 200gr Deco Italia
Ai cumparat produsul Cacao Nibs Eco 200gr Deco Italia ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Boabele de cacao sunt de fapt semintele interne din fructul Arborelui de Cacao. Contin o importanta cantitate de antioxidanti, dintre care polifenolii, catechinele si epicatechinele, care ne ajuta in lupta contra radicalilor liberi. Miezul din boabele de cacao se obtine prin indepartarea peliculei de pe boabe si sfarmarea acestora. Miezul din boabele de cacao nu are zahar si contine o importanta cantitate de magneziu - necesar pentru sanatatea oaselor, dintilor, inimii, muschilor si a nervilor; fiind si o sursa importanta de fier, mangan, zinc, crom si vitamina C. De asemenea, contine din abundenta feniletilamina care ajuta la cresterea puterii de concentrare si combate depresia pe cale naturala.Consumul de cacao cruda reduce si riscul afectiunilor cardiovasculare.Boabele de cacao au proprietati benefice care le fac utile in lupta organismului impotriva colesterolului rau si ne ajuta sa pierdem in greutate.Ele sunt remediul natural impotriva grasimilor `rele`, reducand semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate `seminte` previne diabetul si obezitatea.Ne fac bine pentru ca sunt un optim stimulant al metabolismului, avand totodata un anumit efect vasodilatator si diuretic.Compusii din cacao stimuleaza eliberarea de endorfina si serotonina- hormonii fericirii.Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 de ori mai multi decat afinele.Profitati de beneficiile minunate ale boabelor de cacao consumand zilnic acest remediu natural extrem de aromat.Mod de folosire:se pot consuma ca atare sau se pot macina si folosi la diverse shake-uri, deserturi, bauturi, etc.sunt o combinatie excelenta cu amestecuri din fructe uscate sau proaspete, iaurturi, seminte etc. Produs certificat organic.
Acorda un calificativ