Curmale fara gluten deshidratate, fara sambur. Fructe delicioase si foarte nutritive, curmalele sunt un inlocuitor excelent pentru dulciuri in dieta unui copil, dar se integreaza la fel de bine si in alimentatia adultilor.Curmala este fructul palmierului Phoenix dactylifera (curmal/finic), cu gust dulce datorita continutului sau de pana la 70% glucide, in lume existand mai multe varietati: Sahidi, Medjool si Kadrawi. Aliment de baza in Magreb (termenul desemneaza in limba araba Marocul, dar defineste in primul rand cele trei tari nordafricane, Tunisia, Algeria si Marocul, alaturi de Egipt, partial si Libia si Mauritania, cu multe trasaturi comune datorate istoriei lor), ele au si un contimut ridicat de carbohidrati, contin vitamine din complexul B si minerale de potasiu, cupru, mangan si magneziu, fiind considerate benefice in cazuri de astm, tuberculoza, tuse, febra, cancer, dureri de stomac, oboseala a ochilor si gonoree. Curmelele se pot consuma ca atare sau ca ingredient in prajituri, inghetata, etc. Fierte in lapte stimuleaza caile respiratorii iar din samburi se obtine o faina din care se prepara un fel de clatite.Recomandari: pot fi folosite ca o gustare dulce independenta sau ca adaos la terciul de dimineata, se pot integra in diferite deserturi, prajituri, cereale, dulceata si tot felul de alte preparate.Compozitiecurmale uscate fara samburi - 100%. *ingredient din agricultura ecoologica.Valori nutritionale/100g:Energie: 1024kJ / 284kcalProteine: 2.3gGrasimi: 0g din care acizi grasi saturati: 0gCarbohidrati: 65g din care zaharuri: 59g;Fibre: 8.5g;Sare: 0g.
Scrie parerea ta
Curmale Uscate Fara Samburi Bio 150gr Bio Planet
Ai cumparat produsul Curmale Uscate Fara Samburi Bio 150gr Bio Planet ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Curmale fara gluten deshidratate, fara sambur. Fructe delicioase si foarte nutritive, curmalele sunt un inlocuitor excelent pentru dulciuri in dieta unui copil, dar se integreaza la fel de bine si in alimentatia adultilor.Curmala este fructul palmierului Phoenix dactylifera (curmal/finic), cu gust dulce datorita continutului sau de pana la 70% glucide, in lume existand mai multe varietati: Sahidi, Medjool si Kadrawi. Aliment de baza in Magreb (termenul desemneaza in limba araba Marocul, dar defineste in primul rand cele trei tari nordafricane, Tunisia, Algeria si Marocul, alaturi de Egipt, partial si Libia si Mauritania, cu multe trasaturi comune datorate istoriei lor), ele au si un contimut ridicat de carbohidrati, contin vitamine din complexul B si minerale de potasiu, cupru, mangan si magneziu, fiind considerate benefice in cazuri de astm, tuberculoza, tuse, febra, cancer, dureri de stomac, oboseala a ochilor si gonoree. Curmelele se pot consuma ca atare sau ca ingredient in prajituri, inghetata, etc. Fierte in lapte stimuleaza caile respiratorii iar din samburi se obtine o faina din care se prepara un fel de clatite.Recomandari: pot fi folosite ca o gustare dulce independenta sau ca adaos la terciul de dimineata, se pot integra in diferite deserturi, prajituri, cereale, dulceata si tot felul de alte preparate.Compozitiecurmale uscate fara samburi - 100%. *ingredient din agricultura ecoologica.Valori nutritionale/100g:Energie: 1024kJ / 284kcalProteine: 2.3gGrasimi: 0g din care acizi grasi saturati: 0gCarbohidrati: 65g din care zaharuri: 59g;Fibre: 8.5g;Sare: 0g.
Acorda un calificativ