Ceai Hepato-biliar, 25dz, AdNaturaContine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de fenicul, flori de galbenele, iarba de cicoare, iarba de turita mare, iarba de ventrilica, coaja de crusin, frunze de stevie dulce, iarba de tintaura, recunoscute in literatura de specialitate pentru actiunea lor coleretica, colagoga, de stimulare a functiilor bilei, trofica asupra celulei hepatice calmanta, si antiseptica asupra tubului digestiv, antispastica, analgezica, emenagoga, carminizanta, reepitelizanta. Utilizari traditionale:Adjuvant in tratarea bolilor de ficat, stimularea functiilor bilei, imbunatatirea digestiei.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor siobezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Scrie parerea ta
Ceai Hepato-biliar, 25dz, AdNatura
Ai cumparat produsul Ceai Hepato-biliar, 25dz, AdNatura ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ceai Hepato-biliar, 25dz, AdNaturaContine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de fenicul, flori de galbenele, iarba de cicoare, iarba de turita mare, iarba de ventrilica, coaja de crusin, frunze de stevie dulce, iarba de tintaura, recunoscute in literatura de specialitate pentru actiunea lor coleretica, colagoga, de stimulare a functiilor bilei, trofica asupra celulei hepatice calmanta, si antiseptica asupra tubului digestiv, antispastica, analgezica, emenagoga, carminizanta, reepitelizanta. Utilizari traditionale:Adjuvant in tratarea bolilor de ficat, stimularea functiilor bilei, imbunatatirea digestiei.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor siobezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Acorda un calificativ