Ciocolata nobila Nirwana cu crema de praline, Bio, 100gr, Rapunzel, o ciocolata de lapte pentru cunoscatori! Masa de ciocolata contine 36 la suta cacao. Ciocolatile Rapunzel imbina inaltele standarde calitative ale traditiei elvetine de fabricare a ciocolatilor, cu valoarea ingredientelor cultivate ecologic. Adevaratul secret al aromei acestor ciocolati este insa arta amestecarii finale a ingredientelor (unt de cacao, masa de cacao, zahar si lapte praf) pentru finisarea masei de ciocolata (consare). In urma acestui proces se dezvolta gradat aromele ce erau partial latente in cacao, iar zaharul initial topit recristalizeaza partial astfel incat masa de ciocolata, desi crocanta, este de o finete perfecta si se topeste placut in gura.Ingrediente/100 g: zahar din trestie integral Rapadura*, zahar din trestie Cristallino*, alune de padure* (18 g), unt de cacao*, lapte praf din lapte integral* (17 g), masa de cacao*, emulgator: lecitina de soia*, vanilie de Bourbon*. *din culturi ecologice.Alergeni: contine lapte praf, alune de padure, soia. Valori nutritionaleUM/100 gEnergiekJ2401 kcal577Proteineg7,90Carbohidratig46,7zaharurig44,4Lipideg39,10acizi grasi saturatig17,60Saregsub 0,175 Mod de folosire: se consuma ca atare, sau se adauga pentru un plus de savoare in deserturi si produse de patiserie.Produs in Elvetia. Agricultura UE/non-UE.
Scrie parerea ta
Ciocolata Nirwana cu crema de praline, Bio, 100gr, Rapunzel
Ai cumparat produsul Ciocolata Nirwana cu crema de praline, Bio, 100gr, Rapunzel ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ciocolata nobila Nirwana cu crema de praline, Bio, 100gr, Rapunzel, o ciocolata de lapte pentru cunoscatori! Masa de ciocolata contine 36 la suta cacao. Ciocolatile Rapunzel imbina inaltele standarde calitative ale traditiei elvetine de fabricare a ciocolatilor, cu valoarea ingredientelor cultivate ecologic. Adevaratul secret al aromei acestor ciocolati este insa arta amestecarii finale a ingredientelor (unt de cacao, masa de cacao, zahar si lapte praf) pentru finisarea masei de ciocolata (consare). In urma acestui proces se dezvolta gradat aromele ce erau partial latente in cacao, iar zaharul initial topit recristalizeaza partial astfel incat masa de ciocolata, desi crocanta, este de o finete perfecta si se topeste placut in gura.Ingrediente/100 g: zahar din trestie integral Rapadura*, zahar din trestie Cristallino*, alune de padure* (18 g), unt de cacao*, lapte praf din lapte integral* (17 g), masa de cacao*, emulgator: lecitina de soia*, vanilie de Bourbon*. *din culturi ecologice.Alergeni: contine lapte praf, alune de padure, soia. Valori nutritionaleUM/100 gEnergiekJ2401 kcal577Proteineg7,90Carbohidratig46,7zaharurig44,4Lipideg39,10acizi grasi saturatig17,60Saregsub 0,175 Mod de folosire: se consuma ca atare, sau se adauga pentru un plus de savoare in deserturi si produse de patiserie.Produs in Elvetia. Agricultura UE/non-UE.
Acorda un calificativ