Extract Pur De Vanilie Din Madagascar, 50 ml, Green Sense

Cod intern: xsales_911811
Vizualizari: 37 / Achizitii: 60
Pret:   53.2 RON

Acest produs este publicat in categoria Sanatate si ingrijire personala la data de 30-09-2023: 02:09 si vandut de VitaMix. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al VitaMix

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Extract Pur De Vanilie Din Madagascar, 50 ml, Green SenseExtractul de vanilie pur este un condiment alimentar de calitate superioara obtinut prin extractia la rece a componentelor aromatice din pastaile de vanilie in alcool alimentar.Spre deosebire de esența de vanilie, produs 100% artificial ce sintetizeaza aroma vanilinei, extractul de vanilie contine in jur de 300 de elemente aromatizante transferate din pastaia de vanilie in alcool si de aceea aroma este naturala si apropiata de cea a pastaii de vanilie.In procesul de productie folosim cea mai buna vanilie, vanilia Bourbon provenita din Madagascar, alcool etilic si zahar brun din Mauritius ce ajuta la stabilizarea aromelor si face ca produsul sa-si mentina aroma o perioada mai lunga dupa ce sticla este desfacuta.Ca regula generala de folosire, o lingura de extract (15 ml.) reprezinta echivalentul unui baton de vanilie Bourbon din Madagascar de tip Gourmet.Condiment alimentar de cea mai buna calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prajiturilor si a deserturilor, obtinut printr-un proces lent de extractie la rece a celor peste 300 de componente aromatice conținute de pastaile de vanilie.Aroma extractului este delicata, dulceaga si inconfundabila. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roscata, miros fin, placut, specific de vanilie.Ingredienteextract din pastai de vanilie, alcool min.35%, zahar brun nerafinat max. 4%.ProcesProcesul lent de extracție la rece folosit de noi este cel mai bun în obținerea extractului de vanilie pentru că păstrează complexitatea aromelor și fidelitatea față de conținutul păstăii de vanilie.Alcoolul are un rol deosebit în procesul de extracție a componentelor aromatice din păstăile de vanilie conținute de uleiuri esențiale care nu sunt solubile în apă.Dozaj recomandat1 lingura de extract de vanilie la 500 gr./ml compozitieCe sunt extractele naturale?Extractele naturale sunt condimente alimentare, alternativa 100% naturala a esentelor si aromelor artificiale disponibile in comert.Nu sunt esente, tincturi sau arome concentrate. Daca esentele sunt arome atificiale ce imita aroma naturala, tincturile sunt in general pentru uz medicinal. Aromele concentrate sunt tot arome artificiale cu o concentratie mai mare. Cand sunt folosite extractele naturale, aroma produsului finit este similara cu a ingredientului principal folosit pentru obținerea extractului natural.De ce extractele naturale au alcool?Uleiurile esentiale nu sunt solubile in apa, alcoolul permitand solubilitatea uleiurilor esentiale continute de cojile de lamai sau portocale, pastaile de vanilie, boabele de cafea sau frunzele de menta. Extractele naturale pot fi etichetate astlfel doar daca au o concentratie minima de alcool (35% pentru Extractele de Vanilie sau Cafea, 85% pentru Extractele de Lamai, Portocale sau Menta). Alcoolul permite difuzarea omogena a uleiurilor in orice preparat alimentar iar in procesul de gatire alcoolul se ecapora lasand in urma doar aroma ingredientelor aromatice.
Nota clientilor