Obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza. Lucrul esențial despre untul ghee ecologic de la Pronat este faptul că este procesat prin îndepărtarea tuturor impurităților și a apei din untul obișnuit. Acest proces de clarificare face ca untul ghee să aibă un punct de ardere mai ridicat decât untul obișnuit și să fie mai stabil la temperatura camerei, făcându-l potrivit pentru gătit și prăjire. Untul ghee este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți, precum și în vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina E, vitamina K și fierul. Acesta poate fi benefic pentru sănătatea sistemului imunitar, a sistemului nervos, a pielii și a părului.Unt GHEE original ayurvedic, obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza. Bucătăria tradițională ayurvedică preferă untul ghee în locul untului obișnuit sau a altor forme de uleiuri sau grăsimi. Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit (punct de ardere 250°C), copt, călit sau asezonat. De asemenea pentru întrebuințare cosmetică sau pentru îngrijirea pielii. Untul ghee - aurul din bucătăria ayurvedică - se folosește de mii de ani la prepararea bucatelor. In timpul solidificării untului, acesta poate să ia nuanțe diferite de culoare. Acest lucru nu constituie un defect. La temperaturi de peste 25°C untul ghee devine lichid.
Scrie parerea ta
Unt Ghee Eco 200ml Pronat
Ai cumparat produsul Unt Ghee Eco 200ml Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza. Lucrul esențial despre untul ghee ecologic de la Pronat este faptul că este procesat prin îndepărtarea tuturor impurităților și a apei din untul obișnuit. Acest proces de clarificare face ca untul ghee să aibă un punct de ardere mai ridicat decât untul obișnuit și să fie mai stabil la temperatura camerei, făcându-l potrivit pentru gătit și prăjire. Untul ghee este bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți, precum și în vitamine și minerale, cum ar fi vitamina A, vitamina E, vitamina K și fierul. Acesta poate fi benefic pentru sănătatea sistemului imunitar, a sistemului nervos, a pielii și a părului.Unt GHEE original ayurvedic, obținut 100% din unt ecologic din lapte de vacă, din care s-a extras apa și lactoza. Bucătăria tradițională ayurvedică preferă untul ghee în locul untului obișnuit sau a altor forme de uleiuri sau grăsimi. Untul ghee este potrivit pentru gătit, prăjit (punct de ardere 250°C), copt, călit sau asezonat. De asemenea pentru întrebuințare cosmetică sau pentru îngrijirea pielii. Untul ghee - aurul din bucătăria ayurvedică - se folosește de mii de ani la prepararea bucatelor. In timpul solidificării untului, acesta poate să ia nuanțe diferite de culoare. Acest lucru nu constituie un defect. La temperaturi de peste 25°C untul ghee devine lichid.
Acorda un calificativ