Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimen, fructe de coriandru, frunze de menta, flori de musetel, iarba de cicoare, frunze de papadie, iarba de ventrilica, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, recunoscute in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in fiziologia si patologia sistemului digestiv.Utilizari traditionale: Usureaza digestia si faciliteaza transportul gastric al nutrientilor; adjuvant in tulburari de tranzit si disconfort abdominal legat de tulburarile functionale digestive si ale cailor biliare si pancreatice; imbunatateste absorbtia calciului.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Scrie parerea ta
Ceai Antibalonare 50gr Adserv
Ai cumparat produsul Ceai Antibalonare 50gr Adserv ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimen, fructe de coriandru, frunze de menta, flori de musetel, iarba de cicoare, frunze de papadie, iarba de ventrilica, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, recunoscute in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in fiziologia si patologia sistemului digestiv.Utilizari traditionale: Usureaza digestia si faciliteaza transportul gastric al nutrientilor; adjuvant in tulburari de tranzit si disconfort abdominal legat de tulburarile functionale digestive si ale cailor biliare si pancreatice; imbunatateste absorbtia calciului.Mod de preparare:Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.
Acorda un calificativ