Siropul de agave, cunoscut si sub denumirea de `Aguamiel` este originar din America de Sud, unde este utilizat pe scara larga pentru preparea diverselor bauturi. Are un continut ridicat de fructoza, 86-93%, având putere de îndulcire similar zaharozei din zaharul brun din trestie.Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlate. Siropul de agave poate fi folosit pentru îndulcirea iaurtului, deserturilor, înghetatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilor. Fructoza continuta îl recomanda si ca ingredient pentru produse de panificatie.Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.A se pastra la rece (4-6 °C), loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Scrie parerea ta
Sirop Agave Eco, 220g, Pronat
Ai cumparat produsul Sirop Agave Eco, 220g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Siropul de agave, cunoscut si sub denumirea de `Aguamiel` este originar din America de Sud, unde este utilizat pe scara larga pentru preparea diverselor bauturi. Are un continut ridicat de fructoza, 86-93%, având putere de îndulcire similar zaharozei din zaharul brun din trestie.Produsul este obtinut din materii prime selectionate si prelucrate prin tehnologii atent controlate. Siropul de agave poate fi folosit pentru îndulcirea iaurtului, deserturilor, înghetatei, sucurilor sau gemurilor, fiind un substitut ideal pentru zahar sau miere la prepararea bauturilor sau siropurilor. Fructoza continuta îl recomanda si ca ingredient pentru produse de panificatie.Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.A se pastra la rece (4-6 °C), loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Acorda un calificativ