Ceaiul Bronhofit contribuie la eliminarea disconfortului din tractul respirator și este recomandat în afecțiunile acute și cronice ale tractului respirator inferior: astm bronșic, bronșite, tuse de diferite etiologii. Ceaiul Bronhofit are proprietăți emoliente, expectorante, fluidizante ale secreției bronșice, antitusive, datorită mucilagiilor, saponinelor și uleiurilor esențiale din plantele prezente în compoziția sa. Rostopasca, lemnul dulce și feniculul au un puternic efect antispastic și antiinflamator bronșic. Carvacrolul și timolul prezente în cimbru și eucaliptolul din frunzele de eucalipt confera ceaiului importante proprietăți antiseptice, antimicrobiene, acționând asupra unui spectru larg de germeni patogeni.Ingrediente:Frunze de pătlagină (Plantaginis folium), frunze de eucalipt (Eucalypti folium) 15%, fructe de fenicul (Foeniculi fructus), rădăcină de iarbă mare (Inulae radix) 10%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), isop (Hyssopi herba) 10%, rostopască (Chelidonii herba), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), cimbru (Thymi herba).Mod de preparare:Peste un plic amestec de plante se toarnă 200ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit.
Scrie parerea ta
Ceai Bronhofit, 20dz, Fares
Ai cumparat produsul Ceai Bronhofit, 20dz, Fares ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Ceaiul Bronhofit contribuie la eliminarea disconfortului din tractul respirator și este recomandat în afecțiunile acute și cronice ale tractului respirator inferior: astm bronșic, bronșite, tuse de diferite etiologii. Ceaiul Bronhofit are proprietăți emoliente, expectorante, fluidizante ale secreției bronșice, antitusive, datorită mucilagiilor, saponinelor și uleiurilor esențiale din plantele prezente în compoziția sa. Rostopasca, lemnul dulce și feniculul au un puternic efect antispastic și antiinflamator bronșic. Carvacrolul și timolul prezente în cimbru și eucaliptolul din frunzele de eucalipt confera ceaiului importante proprietăți antiseptice, antimicrobiene, acționând asupra unui spectru larg de germeni patogeni.Ingrediente:Frunze de pătlagină (Plantaginis folium), frunze de eucalipt (Eucalypti folium) 15%, fructe de fenicul (Foeniculi fructus), rădăcină de iarbă mare (Inulae radix) 10%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), isop (Hyssopi herba) 10%, rostopască (Chelidonii herba), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), cimbru (Thymi herba).Mod de preparare:Peste un plic amestec de plante se toarnă 200ml apă clocotită și se lasă 10-15 minute acoperit.
Acorda un calificativ