Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.Pot constitui o gustare rapida sau un adaos la un preparat mai complex.Ingrediente:malai grisat 88%malt de orzsare.Fara adaos de zahar.Mod de consumare:Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti.Se consuma inmuiati in suc de fructe sau apa calduta, simpli sau impreuna cu fructe uscate si seminte crude Solaris.RETETE:Cascaval cu crusta:Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presara sare, piper, boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.Snitel crocant:Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare Mod de preparare: Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina, in al 2-lea - un ou batut, sare si piper, in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel, ciuperci, vinete, soia, precum si alte legume 100% natural. Fara aditivi sau conservanti!
Scrie parerea ta
Fulgi de Porumb Fara Zahar 500gr Solaris
Ai cumparat produsul Fulgi de Porumb Fara Zahar 500gr Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale.Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism.Pot constitui o gustare rapida sau un adaos la un preparat mai complex.Ingrediente:malai grisat 88%malt de orzsare.Fara adaos de zahar.Mod de consumare:Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti.Se consuma inmuiati in suc de fructe sau apa calduta, simpli sau impreuna cu fructe uscate si seminte crude Solaris.RETETE:Cascaval cu crusta:Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presara sare, piper, boia si in final se trec prin fulgi de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic.Snitel crocant:Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare Mod de preparare: Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina, in al 2-lea - un ou batut, sare si piper, in al 3-lea - fulgi de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din: dovlecel, ciuperci, vinete, soia, precum si alte legume 100% natural. Fara aditivi sau conservanti!
Acorda un calificativ