Uleiul de cânepă 500 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nucă, şi crează spațiu pentru imaginație în bucătărie.Beneficii:este reprezentat de acizii graşi polinesaturați, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa-linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6)Uleiul de cânepă este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul umanAcizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sângeAcizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilorAceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL)este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuciIngrediente:100% Ulei din semințe de cânepă, presate la rece.Mod de consum:Beneficiază de grăsimile vegetale nesaturate pe care le conţine Uleiul de Cânepă 500 ml!Dă frâu liber creativităţii cu uleiul de cânepă natur sau cu arome, pregătind salate delicioase (dressinguri pentru salate verzi, humus, salată de vinete, guacamole) sau preparate calde (cu paste, orez, cartofi, etc.)Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului de cânepă.Poate fi consumat şi simplu, beneficiind de acizii graşi polinesaturați din conţinut, aşa numiţii acizi graşi buni (Omega 3 şi Omega 6). O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5 de AAL şi 7g de AL.Recomandăm 2 linguri (15ml) de ulei de cânepă, zilnic. Ca şi în cazul altor produse naturale noi introduse pentruDepozitare: În loc uscat și ferit de razele soarelui. După desigilare, a se păstra la frigider.Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.
Scrie parerea ta
Ulei de Canepa, 250ml, Canah
Ai cumparat produsul Ulei de Canepa, 250ml, Canah ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Uleiul de cânepă 500 ml este bogat în Omega 3 & Omega 6, și oferă o savoare deosebită mâncărurilor, având un gust de nucă, şi crează spațiu pentru imaginație în bucătărie.Beneficii:este reprezentat de acizii graşi polinesaturați, aşa numiţii acizi graşi buni, dintre care cei mai importanţi sunt: acidul alfa-linolenic (notat AAL, un acid gras Omega 3) şi acidul linoleic (notat AL, un acid gras Omega 6)Uleiul de cânepă este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulţumită raportului de 3:1 dintre acizii graşi omega 6 şi omega 3, raport considerat ideal pentru organismul umanAcizii graşi alfa-linolenic (AAL) şi linoleic (AL) contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sângeAcizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării şi creşterii normale a copiilorAceste efecte benefice sunt obţinute la un consum zilnic de 2g de AAL şi de 10g de AL.O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5g de acid alfa-linoleic (AAL) şi 7g de acid linoleic (AL)este potrivit pentru cei sensibili la alergeni de tip susan, nuciIngrediente:100% Ulei din semințe de cânepă, presate la rece.Mod de consum:Beneficiază de grăsimile vegetale nesaturate pe care le conţine Uleiul de Cânepă 500 ml!Dă frâu liber creativităţii cu uleiul de cânepă natur sau cu arome, pregătind salate delicioase (dressinguri pentru salate verzi, humus, salată de vinete, guacamole) sau preparate calde (cu paste, orez, cartofi, etc.)Pentru a-şi păstra proprietăţile nutriţionale, adaugă-l în salate sau în mâncarea pregătită, evitând prepararea termică a uleiului de cânepă.Poate fi consumat şi simplu, beneficiind de acizii graşi polinesaturați din conţinut, aşa numiţii acizi graşi buni (Omega 3 şi Omega 6). O porţie de 15 ml de ulei de cânepă oferă 2.5 de AAL şi 7g de AL.Recomandăm 2 linguri (15ml) de ulei de cânepă, zilnic. Ca şi în cazul altor produse naturale noi introduse pentruDepozitare: În loc uscat și ferit de razele soarelui. După desigilare, a se păstra la frigider.Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației.
Acorda un calificativ