Bio Mazare Verde Jumatati Decojita Rapunzel 500 gMazarea (Pisum sativum) este o specie de plante din familia Leguminoaselor(Fabaceae). Este cultivata ca o cultura de origine alimentara in intreaga lume.Mazarea salbatica este raspandita in Marea Mediterana si in Orientul Mijlociu. Cele mai vechi descoperiri arheologice ale mazarei provin din epoca neolitica din Siria, Turcia si Iordania.In Egipt de la aproximativ 4800 – 4400 i.Hr. in zona deltei si cca. 3800 – 3600 i.Hr. in Egiptul de Sus.Este bogata in vitamina C (in stare bruta), 100 de grame de mazare verde acopera doza recomandata pentru o zi. Aceasta contine, de asemenea, vitaminele B1, B2, B6, B9 si B5.O buna sursa de minerale,fier, calciu si fosfor.Caracteristici:Ingrediente:mazare* verde jumatati, decojite. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Mod de preparare: potrivita pentru supe si sosuri, pentru piure, bulion si risotto. Pregatirea: mazarea verde este inmuiata in apa rece si lasata peste noapte. Apa este aruncata, mazarea spalata si se adauga apa, lasand-o sa fiarba pana cand este gata. Valori nutritionale pentru 100 gValoarea energetica:1274 kj/302 kcal. Grasimi:1,4 g din care acizi grasi saturati 0,2 g. Carbohidrati:41,2 g din care zaharuri 2,8 g. Proteine:22,9 g. Sare:< 0,065 g. Gramaj:500 g. Material de ambalare:punga. Produs certificat organic. Alergeni:poate exista urme de gluten. Altele:vegan. Indulcitori:nu exista informatii. Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui. Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal. Tara de origine:Germania
Scrie parerea ta
Mazare Verde Jumatati Eco 500g Rapunzel
Ai cumparat produsul Mazare Verde Jumatati Eco 500g Rapunzel ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Bio Mazare Verde Jumatati Decojita Rapunzel 500 gMazarea (Pisum sativum) este o specie de plante din familia Leguminoaselor(Fabaceae). Este cultivata ca o cultura de origine alimentara in intreaga lume.Mazarea salbatica este raspandita in Marea Mediterana si in Orientul Mijlociu. Cele mai vechi descoperiri arheologice ale mazarei provin din epoca neolitica din Siria, Turcia si Iordania.In Egipt de la aproximativ 4800 – 4400 i.Hr. in zona deltei si cca. 3800 – 3600 i.Hr. in Egiptul de Sus.Este bogata in vitamina C (in stare bruta), 100 de grame de mazare verde acopera doza recomandata pentru o zi. Aceasta contine, de asemenea, vitaminele B1, B2, B6, B9 si B5.O buna sursa de minerale,fier, calciu si fosfor.Caracteristici:Ingrediente:mazare* verde jumatati, decojite. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Mod de preparare: potrivita pentru supe si sosuri, pentru piure, bulion si risotto. Pregatirea: mazarea verde este inmuiata in apa rece si lasata peste noapte. Apa este aruncata, mazarea spalata si se adauga apa, lasand-o sa fiarba pana cand este gata. Valori nutritionale pentru 100 gValoarea energetica:1274 kj/302 kcal. Grasimi:1,4 g din care acizi grasi saturati 0,2 g. Carbohidrati:41,2 g din care zaharuri 2,8 g. Proteine:22,9 g. Sare:< 0,065 g. Gramaj:500 g. Material de ambalare:punga. Produs certificat organic. Alergeni:poate exista urme de gluten. Altele:vegan. Indulcitori:nu exista informatii. Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui. Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal. Tara de origine:Germania
Acorda un calificativ