Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale. Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism. Pot reprezenta o gustare in forma initiala, pot fi adaugati in diferite preparate pentru a le schimba textura si consistenta Contine: porumb grisat 88% zahar malt de orz sare sirop de glucoza. Atentie! Produsul contine zahar. Mod de consumare: Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. RETETE: Cascaval cu crusta: Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce. Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presare sare, piper, boia si in final se trec prin fulgii de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Snitel crocant: Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina; in al doilea: un ou batut, sare si piper; in al treilea: fulgii de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din dovlecei, ciuperci, vinete, soia si alte legume.
Scrie parerea ta
Fulgi de Porumb cu Zahar 250gr Solaris
Ai cumparat produsul Fulgi de Porumb cu Zahar 250gr Solaris ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fulgii Solaris sunt produsi in Italia, de o firma de familie cu mare traditie, care a inceput in anul 1922 cu o moara de cereale. In prezent fabrica are utilaje de ultima generatie si a pus la punct o reteta de obtinere a celor mai gustosi fulgi obtinuti din cereale. Alunga senzatia de foame, fibrele din compozitie au efect laxativ pentru organism. Pot reprezenta o gustare in forma initiala, pot fi adaugati in diferite preparate pentru a le schimba textura si consistenta Contine: porumb grisat 88% zahar malt de orz sare sirop de glucoza. Atentie! Produsul contine zahar. Mod de consumare: Fulgii de porumb se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti. RETETE: Cascaval cu crusta: Ingrediente: 200g cascaval, 50g lapte, 1 ou, 50g fulgi de porumb pisati, 50g unt, piper, boia dulce. Cascavalul se taie in felii groase de 2cm. O cratita cu capac se unge cu unt si se pune pe foc, la incins. Feliile de cascaval se trec prin lapte, apoi prin ou batut, se presare sare, piper, boia si in final se trec prin fulgii de porumb pisati. Se aseaza cu grija in tigaie in untul incins, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Snitel crocant: Ingrediente: 2 linguri faina, 1 ou, 50g fulgi de porumb, ulei, sare Se pregatesc 3 boluri: in primul se pune o lingura de faina; in al doilea: un ou batut, sare si piper; in al treilea: fulgii de porumb care in prealabil s-au maruntit. Snitelele se trec pe rand prin faina, ou si cereale, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se pot prepara din dovlecei, ciuperci, vinete, soia si alte legume.
Acorda un calificativ